O femeie a murit într-un incendiu izbucnit în locuința ei, în Gorj

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost imobilizată la pat și a murit arsă de vie chiar în locuința ei din județul Gorj. Potrivit presei locale, incendiul s-ar fi produs din cauza unei țigări nestinse. Femeia era singură în locuință atunci când flăcările au luat amploare și nu s-a putut feri de incendiu.

Persoana care a sunat la 112 era conștientă de faptul că femeia care locuia acolo nu se putea deplasa, însă atunci când a observat flăcările din locuință și a sunat la serviciile de urgență a fost prea târziu, femeia decedase.

“Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în comuna Cătunele, satul Valea Perilor. Apelantul semnala faptul că în casa cuprinsă de flăcări locuiește o femeie imobilizată la pat. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, precum si o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. Concomitent cu operațiunea de căutare a victimei, pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din păcate, în locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 83 de ani, decedată. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

„În cazul bătrânei decedate în incendiu, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net