O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de un camion - VIDEO

Ultima actualizare:

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte pentru investigaţii. Aceasta le-a spus medicilor că acuză dureri de şold. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Imaginile în care femeia este izbită de camion au fost suprinse de o cameră de supraveghere amplasată pe sediul Primăriei din oraşul Răcari. Tânăra de 29 de ani mai avea foarte puţin până ajungea în partea cealaltă a drumului.

Şoferul camionului o acroşează cu roţile din faţă iar femeia este aruncată la câţiva metri în lateral. Mai mulţi martori ai accidentului o ridică pe femeie şi o aşează pe un trotoar în faţa primăriei.

La faţa locului soseşte şi o ambulanţă care preia victima. În urmă cu câteva luni, tot pe aceeeaşi trecere de pietoni, a mai avut loc un alt accident rutier, când o tânără a fost accidentată grav de un camion.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net