O femeie din Timişoara a făcut chiuretaj, dar e tot gravidă! Explicaţia doctorului, incredibilă

Ultima actualizare:

Femeia a mers la doctor, i s-a făcut chiuretaj, iar apoi a urmat un tratament cu antibiotice. În luna a patra a început să se  simtă rău şi a mers la un alt medic.

Doctorul i-a spus Adelinei că este însărcinată! Tinerei nu-i venea să creadă că încă mai poartă în pântece un copil, asta după ce în urmă cu două luni făcuse chiuretaj.

Disperată că pruncul ar putea să vina pe lume cu malformaţii, Adelina are de gând să facă o plângere la Colegiul Medicilor şi să o dea în judecată pe doctoriţă.

"Doamna doctor spune că mi-a facut chiuretajul, dar se poate să fi avut gemeni şi să fi scos doar un fat iar al doilea să fi rămas", a declarat Adelina Socaciu.

Potrivit  ProTV, doctorita sustine ca se pot intampla si asfel de erori. In plus, ar fi chemat-o pe femeie la control dupa o saptamana, insa aceasta nu s-ar fi prezentat.

Adelina este îngrozită când se gândeşte că pilulele, dar şi interventia intrauterina au afectat fatul pe care il poarta in pantec.

Adelina va păstra bebeluşul, însă i se vor face analize suplimentare.

Cum a ajuns Adelina pe masa de operaţie

După o ceartă cu soţul ei, tânăra a părăsit căminul conjugal. O fundaţie din Timisoara i-a oferit gazduire pentru cateva zile, iar acolo a aflat că e însărcinată.

Dată fiind situaţia, femeia nu a vrut să păstreze copilul şi a încercat să scape rapid de sarcină.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net