O femeie din Târgu-Jiu și-a transformat casa în groapă de gunoi

Ultima actualizare:

    Așa arată  apartamentul  groazei
Așa arată apartamentul groazei

Are 47 de ani, locuiește la etajul 3 al unui bloc situat pe Aleea Castanilor, din municipiul Târgu-Jiu, și i-a băgat în sperieți pe vecini.

De-a lungul vremii, Doru Dragomir a strâns vechituri, astfel că apartamentul a fost transformat într-o groapă de gunoi, unde sălășluiesc șobolani. Miroase insuportabil, iar locatarii au făcut sesizări peste sesizări, după ce au încercat să-l convingă pe bărbat să curețe locuința. Ba chiar au făcut fotografii în casa groazei și au mers cu ele la primar. Până acum, situația nu s-a schimbat.

„Noapte de noapte,  șobolanii se plimbă pe acoperișul terasei mele. Coboară din balconul lui pe acoperișul meu. E de groază!”, a spus vecinul Alex Ologeanu. Doru Dragomir are restanțe de 7.000 de lei, are gazele și curentul tăiate și a fost internat la psihiatrie de mai multe ori. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net