O femeie din Iaşi care nu purta mască în autobuz, luată la palme de un călător

bataie-autobuz.jpg

foto: Adevarul

Se înmulțesc cazurile de violență în disputa dintre oamenii care poartă mască și cei care ignoră recomandările autorităților. Recent, o femeie din Iași a fost lovită într-un autobuz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie după ce pe reţelele sociale a fost publicat un videoclip în care apare o femeie ce este lovită, într-un mijloc de transport în comun.

Filmarea a fost publicată de o tânără pe un grup de Facebook în care majoritatea ultilizatorilor sunt din municipiul Iaşi. Tânără a arătat că incidentul s-a petrecut marţi, 27 octombrie, într-un autobuz ce aparţine Companiei de Transport în Comun din Iaşi, scrie adevarul.ro.
În imagini se observă cum o femeie de vârsta a doua este apostrofată de un bărbat. Acesta îi reproşează că nu poartă mască de protecţie şi, la un moment dat, o loveşte pe călătoare cu palma peste faţă. 

Din aceleaşi imagini se poate observa că agresorul nu purta nici el corest masca de protecţie. Poliţiştii din Iaşi au reacţionat şi spun că au deschis o anchetă. "Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. 

Vezi înregistrarea video pe www.adevarul.ro

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1