O femeie din București s-a aruncat în fața unui mașini, în trafic. Acuzată că a vrut să însceneze un accident

Ultima actualizare:

    Femeia s-a aruncat pe stradă, în fața unei mașini Foto: adevarul.ro
Femeia s-a aruncat pe stradă, în fața unei mașini Foto: adevarul.ro

O femeie din Bucureşti a vrut să însceneze un accident și s-a aruncat pe șosea, în fața unei mașini. Nu i-a reușit planul, pentru că incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Spectacol, duminică seară, pe Calea Griviței, una dintre cele mai circulate șosele din Capitală! O femeie s-a aruncat în fața unei mașini, în trafic, din dorința de a părea un accident rutier. Aceasta traversa strada printr-o zonă interzisă, iar când a ajuns în apropierea unei treceri de pietoni s-a aruncat pe spate în faţa unei maşini.

Din fericire, șoferul autoturismului a oprit la timp şi nimeni nu a fost accidentat. acesta a coborât să vadă ce s-a întâmplat cu femeia, care s-a aruncat pe şosea la cel puţin un metru în faţa maşinii. Când a întrebat-o dacă se simte bine, ea a spus că a lovit-o cu maşina şi apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.  

Incidentul, filmat de camerele de supraveghere   

Ceea ce nu știa femeia era că întreg incidental a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă, astfel că oamenii legii au putut vedea exact ce s-a întâmplat. Imaginile arată cum aceasta mergea pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care a ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, s-a aruncat pe şosea.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public în care o femeie se aruncă în faţa unei maşini pe o stradă din sectorul 1 şi simulează că ar fi lovită, facem precizarea că evenimentul a avut loc la data de 25 aprilie a.c. Persoana în cauză a fost identificată şi ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei, scrie adevarul.ro

Citește și:

EXCLUSIV Scene șocante în Capitală! S-a aruncat în fața unei mașini de ”Școală” ca să facă rost de bani

Şi-a înscenat moartea ca să scape de pedeapsă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net