O femeie de 80 de ani din București a spus că nu vrea să se vaccineze de teamă că rămâne sterilă

Ultima actualizare:

     O femeie de 80 de ani a spus că nu vrea să se vaccineze de teamă că rămâne sterilăFoto: Pixabay
O femeie de 80 de ani a spus că nu vrea să se vaccineze de teamă că rămâne sterilăFoto: Pixabay

O femeie în vârstă de aproape 80 de ani, pozitivă la SARS-CoV-2, a venit la spital și, când medicul de gardă a întrebat-o de ce nu s-a vaccinat ea a spus că a auzit la televizor că o să rămână sterilă. Cazul a fost relatat de medicul șef UPU Fiorella Mitroiu, de la Spitalul sf. Pantelimon.

Medicul șef UPU al Spitalului „Sf. Pantelimon” din Capitală, Fiorella Mitroiu, a oferit un exemplu perfect pentru refuzul vaccinării anti-Covid în România.

„Noi sperăm să mai dureze cel mult o lună (situația în care se găsește în prezent România - n.r.), dar la cum evoluează lucrurile în ultimele zile nu cred că se vor termina prea curând, pentru că toți acești pacienți care intră acum, zilele astea, în camerele de gardă, au nevoie de mult timp pentru a putea fi trecuți peste. (...) Nu știu ce s-ar putea face (pentru a convinge populația să se vaccineze - n.r.). Poate să iei pe cineva și să vadă live și lumea tot nu crede. Nu poți să vii tu, persoană în vârstă de aproape 80 de ani și să îmi spui că nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă. Vă dați seama care este nivelul?”, a declarat medicul, potrivit observatornews.ro.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net