O femeie bolnavă psihic, ținută într-un grajd, timp de 13 ani. Condițiile mizere în care au găsit-o polițiștii

Ultima actualizare:

    Patul în care femeia era nevoită să doarmă Foto Poliția Română
Patul în care femeia era nevoită să doarmă Foto Poliția Română

Caz cutremurător în Bistriţa-Năsăud! O femeie, cu grave probleme de ordin psihic, a fost descoperită de oamenii legii într-un grajd, în condiții greu de imaginat. Polițiștii au găsit-o în timp ce făceau o percheziție pentru a confisca o armă deținută ilegal de familia care se presupunea că ar fi trebuit să aibă grijă de femeia bolnavă.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au găsit o femeie în vârstă de 38 de ani în grajdul unei familii care ar fi trebuit să aibă grijă de bolnavă. Femeia descoperită de polițiști suferă de ani buni de un hanidicp psihic, de aproximativ 13 ani se află în grija unei familii din localitatea Tiha Bârgăului, din județul Bistrița-Năsăud. 

Oamenii legii au dat întâmplător de femeia care trăia în condiții mizere atunci când au descins la domiciliul familiei pentru a căuta o armă de vânătoare, deținută în mod ilegal de unul dintre membrii familiei, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Femeia trăia în condiții mizere

În timpul perchezițiilor amănunțite au descoperit-o pe femeia ținutăî într-un grajd. Condițiile în care acesta trăia erau unele mizere. Era nevoită să doarmă pe un pat de scânduri de lemn, avea gratii la geamuri, soba era nefuncțională, iar nevoile fizilogice și le făcea într-o găleată. 

Inspectorii sociali nu raportaseră nimic neobișnuit la ultimul control 

Oamenii legii au sesizat Direcția de Asistență Socială, iar femeia a fost transportată la spital. La ultimul control, efectuat în urmă cu două zile, inspectorii sociali nu au reclamat nimic neobișnuit. Mai mult decât atât, localincii susțin că femeia era îngrijită foarte bine de membrii familiei, deși uneori avea ieșiri nervoase și devenea violentă cu cei din jur. 

Pe numele asistentei sociale a fost deschis un dosar penal, iar soțul ei a fost reținut pentru infracțiuni privind regimul armelor, deținerii substanșelir interzise, dar și comiterea unui lung șir de abateri rutiere. Fiul celor doi soți a fost, la rândul său, arestat din cauza acelorași acuzații care au fost aduse și bărbatului de 45 de ani. Femeia bolnavă a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din județul Bistrița, urmând să primească tratamentul necesar și consiliere psihologică. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net