O fată de 17 ani din Galați s-a sinucis după ce a luat un pumn de medicamente! Pe corpul ei au fost găsite urme de violență

medicamente.jpg

Sticla medicamente
Fata a luat mai multe medicamente, iar pe trupul ei existau mai multe vânătăi
Foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Poliţiştii din Galaţi au deschis o anchetă în cazul morţii unei adolescente de 17 ani din localitatea gălăţeană Braniştea.Tânăra a fost internată, duminică, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Sfântul Ioan Galaţi după ce ar fi înghiţit un pumn de medicamente, încercând să-şi pună capăt zilelor.

Ajunşi la spital, chemaţi de medici, poliţiştii nu au putut discuta cu ea pentru a afla ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem, întrucât era în stare extrem de gravă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că fata avea pe corp mai multe vânătăi pe picioare, pe gât şi pe corp, motiv pentru care au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit news.ro.

O zi mai târziu, adolescenta a murit în spital, astfel că în dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei, în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei.

"În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violenţe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei", conform IPJ Galaţi.

Poliţiştii şi procurorii trebuie să lămurească împrejurările exacte în care a murit minora, existând unele informaţii conform cărora ea ar fi fost agresată de un bărbat cu care ar fi avut o relaţie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5