O fată de 15 ani din Vaslui și-a înscenat răpirea, pentru că părinții nu au lăsat-o la petrecerea iubitului

Ultima actualizare:
copii alcool jpeg

O adolescentă de 15 ani din Vaslui a pus la cale o „răpire”, pentru a participa la ziua de naștere a iubitului său, după ce părinții i-au interzis să se ducă singură.

Minora le-a spus surorilor ei mai mici să meargă acasă și să spună că a fost luată de pe stradă de persoane necunoscute, care au urcat-o într-o mașină albă. Poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi de familia unei fete de 15 ani că fiica lor a fost răpită, potrivit observartor.tv

Autorităţile au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat procedurile de găsire a fetei.

Poliția a deschis dosar penal

Poliţiştii au identificat masina în cauză, în foarte scurt timp, în judetul Galati, la Ghidigeni, primind sprijin şi de la colegii lor de la IPJ Galaţi şi IPJ Bacău.

“Apelul cu anuntul răpirii a fost făcut de către un bărbat care a anuntat că fiica lui de 15 ani a fost răpită de doi bărbati necunoscuti, cu o masină, care au plecat cu fata într-o directie necunoscută. Echipa operativă a început imediat cercetarea, au stabilit un cerc de suspecti si au apelat la colegii de la IPJ Galati si IPJ Bacău, care au sprijinit în căutări si cărora le multumim cu această ocazie. Minora a fost identificată în judetul Galati, în comuna Ghidigeni, a fost predată familiei în sigurantă, iar în cauză se fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal”, anunţă IPJ Vaslui.

De fapt, fata s-ar fi certat cu mama ei, iar pentru că nu a fost lăsată la petrecerea iubitului, adolescenta a inventat povestea cu răpirea.

Citește și

Fetița în vârstă de 11 dispărută de acasă vineri a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp

Bunica Luizei, fata dispărută în Caracal: „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu mai aflam nimic!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net