O fată de 14 ani a dispărut de acasă după ce s-a certat cu mama ei din cauza unei poze puse pe Instagram

andreea_clara_chiru_fata_disparuta_bacau.jpg

andreea clara chiru fata disparuta bacau
Andreea Clara Chiru era dispărută de trei zile
Foto: arhivă personală

O fată de 14 ani din județul Bacău a fugit acasă după ce s-a certat cu mama ei din cauza unei poze pe care adolescenta o pusese pe Instagram. De trei zile, puștoaica este căutată cu disperare. Ultima dată când a fost văzută, Andreea Clara Chiru avea o pereche de pantaloni negri, pantofi sport cu talpă înaltă, hanorac negru și ghiozdan multicolor.

Fata locuiește în localitatea Buciumi, acolo unde și urmează cursurile clasei a VIII-a. Vineri dimineață, 27 septembrie, a plecat de acasă, iar de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

Mama adolescentei a declarat pentru Observator.TV că joi seara a avut un schimb de replici cu fiica ei, după ce aceasta ar fi publicat pe Instagram o fotografie pe care femeia nu a considerat-o ca fiind tocmai decentă pentru vârsta ei. 

"I-am reproşat în legătură cu acea poză şi i-am luat telefonul, iar dimineaţă nu am mai găsit-o. A luat şi telefonul de pe noptiera noastră. Când soţul a intrat în camera fetei, la 5 dimineaţă, a spus că a dispărut. Iniţial, am crezut că este o glumă proastă.  Ea nu a mai făcut aşa ceva, nu a mai plecat niciodată de acasă. A plecat din casă joi noapte, spre vineri, când dormeam", a declarat Monalisa Gliga, mama Andreei, conform sursei citate.â

fata_disparuta_bacau.jpg

andreea clara chiru fata disparuta
Andreea Clara Chiru are 14 ani
Foto: arhivă personală

 

"Am vorbit cu toată lumea, cu prieteni de-ai ei, nimeni nu ştie nimic. A fost văzută în Piaţa de Sud Bacău, vineri seară, la ora opt şi jumătate seara. Noi am primit o informaţie cum că ar fi plecat din Oneşti în autogară. Acolo, soţul împreună cu poliţia au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere. Fata era singură, neînsoţită de nimeni, adică nu ar fi răpită. Doar că nu ştim unde, nu ştim cu cine. A plecat cu un autocar în Bacău, iar acolo s-a dus într-un bar. O doamnă vănzătoare a declarat poliţiei că fata ar fi rugat-o să o lase să-şi încarce telefonul o jumătate de oră. Noi am mers acolo, dar femeia spune că adolescenta nu a mai revenit", a mai spus femeia.

 

Loading...
 
 

Citește și