O elevă de 12 ani a distribuit o poză indecentă cu colega ei de bancă. Ce spune directorul școlii

Ultima actualizare:

    Cele două eleve implicate în scandalul de bullying sunt colege la Școala nr.1 din Buzăufoto: Shutterstock
Cele două eleve implicate în scandalul de bullying sunt colege la Școala nr.1 din Buzăufoto: Shutterstock

Inspectoratul Judeţean Buzău a dispus o anchetă la Şcoala generală nr. 1 din municipiu, după ce fotografie indecentă cu o fată de clasa a şasea a fost distribuită elevilor de colega de bancă a victimei. Eleva de 12 ani ar fi pretins că este băiat și îi ceruse colegei să-i trimită poze indecente.

Potrivit inspectorului general şcolar al IPJ Buzău, Florina Stoian, IŞJ a fost anunţat de acest caz de directorul Şcolii generale nr. 1 din Buzău, iar imediat a fost dispusă o anchetă.

Conform directorului şcolii 1 din Buzău, este vorba despre două colege din clasa a şasea, de 12 ani. Una dintre ele ar fi pretins pe internet că este băiat şi i-a cerut colegei să-şi facă fotografii indecente, fotografie ce i-a fost trimisă şi care ulterior a fost distribuită altor elevi ai şcolii.

Copiii primesc consiliere psihologică

Cazul a fost adus la cunoştinţa dirigintei clasei care a anunţat imediat conducerea şcolii.

”Vorbim despre două fetiţe. Diriginta a aflat de la copiii din clasă, iar aceasta mi-a adus la cunoştinţă. Au fost stabilite deja şedinţe cu psihologul şcolii, cu părinţii, copiii primesc consiliere psihologică pentru a nu fi afectaţi şi mai mult decât sunt deja”, a declarat directorul şcolii 1 din Buzău, Monica Gheorghe.

”Doamna director m-a anunţat, a pornit cercetarea disciplinară. Se oferă  consiliere psihologică, atât copiilor cât şi părinţilor. S-a discutat cu părinţii. Pe această cale, atrag atenţia părinţilor copiilor care au telefoane să urmărească foarte atent ce poze şi ce site-uri accesează pentru că aceste fapte se petrec în afara orelor de clasă. La şcoală se ştie clară că nu au voie copiii cu telefoanele”, a declarat şeful IŞJ Buzău, Florina Stoian. 

Cazul a fost preluat de DIICOT, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de pornografie infantilă, cercetările fiind desfăşurate in rem.

Citește și:

Copilul tău este umilit la şcoală? Iată cum îl ajuţi!

Eleva din Ploiești, agresată de colege, învață arte marțiale

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net