O cursă Tarom Bucureşti-Iaşi a revenit în Capitală, după ce nu a putut ateriza din cauza vremii

Ultima actualizare:

    Avionul nu a putut ateriza din cauza vremii
Avionul nu a putut ateriza din cauza vremii

O cursă Tarom Bucureşti-Iaşi nu a putut ateriza, vineri dimineaţă, pe aeroportul ieşean, din cauza ceţii, iar după ce a survolat Iaşiul timp de aproximativ 30 de minute, avionul s-a întors pe Aeroportul "Henri Coandă".

"Erau condiţii bune, dar în două minute s-a lăsat o ceaţă densă şi nu s-a mai putut ateriza. Totul s-a petrecut rapid, nu erau condiţii pentru aterizare. Avionul a rămas în aer timp de o jumătate de oră, în speranţa că se va ridica ceaţa, dar în cele din urmă, din cauza condiţiilor meteorologice, avionul s-a întors pe Otopeni”, a declarat Marius Bodea, directorul Aeroportului Iaşi, pentru Mediafax.

Tot vineri, a fost anulat zborul Iaşi-Bucureşti, care urma să decoleze de pe aeroportul ieşean la ora 6.00.

"Avionul nu a mai venit aseară de la Bucureşti la 22.30, tot din cauza ceţii. În aceste condiţii, cursa retur, ce urma să decoleze dimineaţă a fost anulată”, a mai spus directorul aeroportului ieşean.

Marius Bodea a afirmat, de asemenea, că o cursă spre Roma, programat să plece de la Iaşi la ora 15.00 va decola cu o întârziere de două ore şi jumătate, din cauza unei greve a lucrătorilor de la compania Alitalia.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net