O copilă de 12 ani i-a cerut unui bărbat să facă sex anal! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    La 12 ani, fata a făcut sex anal cu băiatul mai mare cu 8 ani decât eaFoto: gettheguy.co.uk
La 12 ani, fata a făcut sex anal cu băiatul mai mare cu 8 ani decât eaFoto: gettheguy.co.uk

O copilă în vârstă de 12 ani din Botoșani a vrut să îi satisfacă dorințele sexuale iubitului ei cu opt ani mai mare. Totuși, fata i-a propus să renunțe la metoda tradițională și să întrețină relații intime anale.

Valerică C., în vârstă de 20 de ani, s-a împrietenit pe Internet cu o copilă în vârstă de numai 12 ani. Între timp, vorbind mai tot timpul pe o rețea socială, prietenia dintre cei doi s-a transformat într-o relație de dragoste. Nu a durat mult până s-au întâlnit și în viața reală, ambii locuind într-o comună din apropierea Săveniului, Botoșani. Astfel, în luna iunie, fata i-a propus lui Valerică o partidă de sex anal la ea acasă, potrivit Adevărul.

Iubitul ei nu s-a dat în lături de la această propunere, pe care a acceptat-o. Cei doi s-au întâlnit acasă la ea într-o zi în care părinții și frații ei erau plecați. Prin propunerea de a face sex anal, intenția copilei a fost aceea de a-și păstra virginitatea și de a evita să fie depistată de mama ei, însă de ceea ce i-a fost frică nu a scăpat. Mama copilei și-a dat seama în cele din urmă că fata a întreținut relații sexuale, cel mai probabil urmărind mesajele trimise între ea și iubitul ei mai mare cu opt ani.

Părinții fetei s-au alarmat imediat și l-au reclamat pe Valerică C. la Poliție. În cele din urmă, bărbatul a fost reținut de polițiști și prezentat cu propunere de arest preventiv pentru întreținerea relațiilor sexuale cu minora. Judecătorii au admis cererea, iar în ciuda faptului că Valerică a atacat decizia la Tribunalul Botoșani, magistrații nu i-au dat câștig de cauză. Bărbatul riscă să petreacă cel puțin 30 de zile după gratii.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net