O copilă de 11 ani a făcut sex cu un bărbat care i-a promis că o ia de nevastă

Ultima actualizare:

    Pedofilul este cercetat sub control judiciar pentru că partida de sex a fost acceptată de copila de 11 ani Foto: ziarulargeșul.ro
Pedofilul este cercetat sub control judiciar pentru că partida de sex a fost acceptată de copila de 11 ani Foto: ziarulargeșul.ro

Iubirea nu ține cont de numărul anilor este explicația pe care a încercat-o argeșeanul Puiu(32 de ani)după ce a fost prins că a întreținut relații sexuale cu Marioara, o fetiță de 11 ani. Mai înainte de faptă, bărbatul ceruse de nevastă copila iar partida de amor a fost consimțită.

Sâmbătă, poliţiştii din localitatea argeșeană Tigveni au fost sesizaţi că o copilă de 11 ani din comuna vecină Sălătrucu ar fi dispărut de acasă. După cum relatează ziarulargeșul.ro, fetița a fost găsită în locuinţa consăteanului Puiu Vasile, de 32 de ani, iar din verificări s-a stabilit că acesta a întreţinut relaţii sexuale cu micuța fetiță. Povestea aflată de oamenii legii este însă halucinantă! Suspectul, care niciodată nu a fost căsătorit şi nici nu are copii din vreo relaţie anterioară, lucra prin sat ca zilier. El i-a cunoscut pe părinţii fetei, care sunt sărmani și au 11 copii iar în timp s-a împrietenit și cu minora, cu care a făcut schimb de numere de telefon.

Pedofilul a profitat că părinții fetei erau beți

Ce este șocant este că vineri seară, Puiu s-a dus la familia puştoaicei şi a afirmat că… vrea să se însoare cu fata de 11 ani, însă nu a avut cu cine se înţelege, fiindcă părinţii erau beţi. În aceste împrejurări a convins-o pe copilă să-l însoţească acasă la el, iar acolo a întreţinut relaţii intime cu minora, cu consimţământul acesteia. A doua zi dimineaţă, când părinții și-au revenit, mama fetiței a sesizat postul de poliţie că fiica sa a dispărut de acasă. Oamenii legii au început căutările au găsit minora în locuinţa lui Puiu Vasile, iar examenul medico-legal a confirmat raportul sexual. Puiu a fost reţinut inițial pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Ieri, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Procurorul de caz a dispus însă plasarea suspectului sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și

Orgie sexuală cu minori într-un sediu de Poliţie din Iaşi

Rudele băiatului care ar fi violat-o pe minora plină de sânge din Galați: «Dacă ne-o dau, noi facem logodna»

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net