O celebră influenceriță din România s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit șoferii în trafic! Ce s-a întâmplat cu ea apoi

Ultima actualizare:

    O tânără influencer a dat de belea după ce s-a pozat în uniforma PolițieiFoto: Instagram
O tânără influencer a dat de belea după ce s-a pozat în uniforma PolițieiFoto: Instagram

O tânără influenceriță din România a reușit "performanța" de a se alege cu dosar penal. Urmărită de peste 240.000 de persoane pe Instagram, Noemi Demeter s-a îmbrăcat în uniformă de polițistă și a început să oprească șoferii în trafic. Tânăra, în vărstă de 25 de ani, s-a fotografiat și apoi a pus pozele pe Instagram, le care ulterior le-a șters.

Noemi Demeter a vrut să facă un videoclip care să-i aducă mai mulți urmăritori pe Instagram. Tânăra s-a îmbrăcat în poliţistă şi a oprit în trafic un şofer, în orașul Voluntari, județul Ilfov. Aceasta nu a solicitat, însă, acordul Poliției pentru realizarea imaginilor, așa că, în consecință, s-a ales cu dosar penal, scrie Adevărul.


    Noemi a cauzat un scandal imens după ce a apărut îmbrăcată în uniformă de polițistFoto: Instagram
Noemi a cauzat un scandal imens după ce a apărut îmbrăcată în uniformă de polițistFoto: Instagram

„În urma unor imagini apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfăşurat activităţi asemănătoare celor specifice poliţiei rutiere, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii oraşului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliţie rutieră, ar fi desfăşurat activităţi specifice acestei structuri, pe o stradă din oraşul Voluntari. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani. În prezent, poliţiştii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”, au transmis poliţiştii.

Speriată de amploarea acțiunilor sale, Noemi Demeter (25 de ani) a transmis, ulterior scandalului iscat, pe contul său de Instagram, că nu ar avea de fapt un dosar penal deschis. Mai mult, tânăra se apară și susține că şoferul pe care l-ar fi oprit în trafic nu ar fi fost decât un prieten.

image
image
image
image
image
image
iubire
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net