Imagini şocante apărute după tragedia din Colectiv

campanie_colectiv.jpg

campanie colectiv coruptia ucide
Aceasta este una dintre imaginile din campania "Corupţia ucide" de pe Facebook
Foto: Claudia Ciobanu via Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O serie de imagini de o duritate extremă sunt distribuite pe Facebook în campania intitulată „Corupţia ucide”. Deşi scopul acesteia este de a atrage atenţia publicului asupra tragediei din clubul Colectiv, nu toată lumea este încântată.

Imaginile distribuite sub numele „Corupţia ucide” înfăţişează oameni mutilaţi, cu arsuri pe faţă şi pe corp şi învăluiţi în fum. Autorul este anonim, iar reacţiile unora dintre utilizatorii de Facebook au fost negative.

„O campanie deplasată, jignitoare la adresa victimelor şi a familiilor lor şi de foarte mult prost gust”, a comentat cineva pe reţeaua de socializare.

campanie_01.jpg

campanie coruptia ucide
Campania "Corupţia ucide" este şocantă prin duritatea imaginilor cu oameni arşi
Foto: Claudia Ciobanu via Facebook

„Cred că nu aveţi minte! Oare cum se simt familiile celor arşi în acea tragedie? Oarce fiecare şi-l imaginează pe al lui şi după pozele astea?!? Menţineţi vie o astfel de imagine în sufletele lor. Nu ajutaţi cu NIMIC!”, a fost un alt mesaj.

campanie_02.jpg

campanie colectiv coruptia ucide
Scopul acestor imagini e de a păstra vie amintirea tragediei din Colectiv
Foto: Claudia Ciobanu via Facebook

Există şi oameni care cred că astfel de imagini sunt binevenite. „Pentru cei care nu înţeleg aceste fotografii, au posibilitatea de a nu le distribui şi a nu le privi!”, a scris altcineva.

campanie_03.jpg

campanie colectiv coruptia ucide
"Corupţia ucide" face parte din seria de proteste îndreptate împotriva clasei politice şi autorităţilor
Foto: Claudia Ciobanu via Facebook

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Andre rieu

  Celebrul muzician André Rieu a venit sâmbătă, 7 noiembrie în Bucureşti pentru a se reculege la locul tragediei petrecute pe 30 octombrie, Clubul Colectiv, şi pentru a contribui cu o donaţie semnificativă la fondul de ajutorare al răniţilor.

 • colectiv morti

  Bilanțul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 46. Nouă pacienţi au decedat sâmbătă, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi, duminică, încă 4 victime ale incendiului au plecat dintre noi, iar luni dimineaţă un pacient transferat în Israel a decedat.

 • incendiu colectiv

  Procurorii bănuiesc că administratorii firmei care s-a ocupat de efectele pirotehnice de la clubul Colectiv ar fi distrus probe care i-ar fi făcut complici la incendiu. De altfel, aceştia au fost ridicaţi cu mandat de poliţişti pentru audieri, iar locuinţele lor au fost percheziţionate. Sâmbătă (7 noiembrie), şefii pirotehniştilor au fost arestaţi pentru 30 de zile.

 • teodora

  Calmul deosebit, stăpânirea de sine și o putere de caracter inimaginabilă au salvat-o de la moarte pe o adolescentă de 17 ani. Se distra la concert atunci când flăcările au cuprins tavanul clubului Colectiv. Noaptea de groază îi va rămâne în permanență în memorie Teodorei, una dintre supraviețuitoarele tragediei.

 • Au ajuns pe un pat de spital, dar îi pot mulţumi lui Dumnezeu că au scăpat cu viaţă. Printre victimele tragediei de la „Colectiv” se numără şi Alex Plîngu.

 • colectiv victima

  Autorităţile române au comis o gafă, trimiţându-i pe părinţii tânărului Alexandru Hogea (19 ani) la Bruxelles (Belgia), deşi el urma să fie transferat la Viena (Austria).

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5