O bunică din Buzău și-a reclamat nepotul la poliție pentru că a furat o mașină

furt.jpg

Adolescentul reclamat de bunică a ajuns iar după gratii
Bunica speră ca închisoarea să îl vindece de apucăturile rele pe nepotul infractor
Foto: viata-libera.ro
Citeste tot despre: 

Sătulă de faptele rele făcute de nepotul în vârstă de 19 ani, o bătrână din localitatea buzoiană Pogoanele a decis să-l aducă pe calea cea bună printr-un gest radical. Femeia a sunat l-a poliție și l-a denunțat pe adolescentul de 19 ani că a adus acasă o mașină furată.

Fapta s-a petrecut într-una din nopțile de la sfârșitul săptămânii trecute. Tânărul de 19 ani lucra într-o localitate de la granița dintre Buzău și Ialomița de puțin timp, fiind eliberat în luna martie a acestui an din închisoare. Adolescentul a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost prins de polițiști la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere relatează stiridebuzau.ro.

Cum a ajuns adolescentul în spatele gratiilor la două luni după ce a fost eliberat

În timp ce se întorcea de la un prieten, tânărul ar fi profitat de faptul că autoturismul nu era asigurat și cheile erau în contact, astfel că s-a urcat la volanul mașinii. Potrivit reporterbuzoian.ro, automobilul era proprietatea unui bărbat în vârstă de 51 de ani din Ialomița care a observat de abia a doua zi că i-a dispărut mașina din fața casei. Fără să-i pese că este recidivist dar dornic să ajungă repede acasă, adolescentul infractor a mers cu mașina furată direct acasă, în Pogoanele. S-a culcat mulțumit de faptă dar când s-a trezit s-a pomenit cu poliția în cameră. Bunica sunase la 112 și reclamase nepotul hoț. ”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșitii infracțiunilor de conducere fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință”, a anunțat IPJ Buzău într-un comunicat preluat de presa locală

 

Citiți și

 

Trei ieșeni au reclamat că au fost bătuți de neveste

 

O tânără din Argeș, reclamată de soț că a fugit din izolare. Polițiștii au găsit-o cu doi bărbați

Loading...
 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulți bărbați sunt bătutți de neveste

    S-au bătut parte în parte cu bărbații și au fost declarate”câștigătoare”de juriul ad-hoc format din medici și vecini. Cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor au fost capii familiei. Dintre victime, una a fost tăiată de nevastă cu coasa, alta pălită în cap cu un scaun până la leșin și în sfârșit ultima victimă a fost făcută KO cu un par

  • Românii fac reclamaţii trăsnite! La multe instituţii ale statului, fie la Poliţie, fie la Parchet, fie la Judecătorii ori la Fisc, sunt înregistrate tot felul de petiţii bizare. Deşi cererile respective nu pot fi, evident, rezolvate, reclamagiii nu renunţă şi continuă să asalteze autorităţile cu petiţiile lor ciudate şi, deopotrivă, amuzante.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1