O bucată dintr-o hală din China Town s-a prăbuşit peste muncitori

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 15.20 Trei muncitori au fost răniți ușor în urma accidentului din incinta China Town. Doi dintre ei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar un al treilea la spitalul Pantelimon. Ei au suferit răni la picioare. Inspectorii ITM Ilfov au stabili că incidentul a avut cauze ciudate. Ei spun că barele metalice din hala de la Afumaţi s-ar fi dilatat şi la un moment dat s-a făcut curent şi au căzut din suportul unde erau depozitate. Barele s-au rostogolit și i-au luat prin surprindere pe cei trei muncitori răniţi care nu au mai reuşit să se ferească.

UPDATE ORA 14.50 Două echipe de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov au ajuns la China Town şi vor face cercetări cu privire la cauzele accidentului de muncă. Presa nu are acces în incinta China Town.

Incidentul s-a produs la una dintre halele din incinta China Town, din comuna ilfoveană Afumaţi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judetului Ilfov, Claudia Burada, a declarat că la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie. Cel puţin un muncitor a fost rănit la picior şi a fost deja preluat de ambulnaţă şi transportat la spitalul "Sfântul Pantelimon", scrie Adevarul.

Lucrările la complexul comercial China Town au început anul trecut, în toamnă, iar la sfârşitul lunii mai a acestui an urmau să fie inaugurate şi ocupate de către agenţi comerciali, cinci dintre depozite. Proiectul este unul amplu şi cuprinde mai multe spaţii la care se lucrează şi în prezent, printre care şi un cartier de vile şi o grădiniţă. Cele cinci hale au fost construite într-un timp record, de nouă luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net