O blondă sexy a schimbat regulile la «Românii au talent»

Ultima actualizare:

    Edina Cuţui i-a  vrăjit pe toţi cu mişcările ei lascive
Edina Cuţui i-a vrăjit pe toţi cu mişcările ei lascive

Sezonul cu numărul opt al emisiunii „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seară, 16 februarie, la PRO TV. Scena a fost inundată de emoţie şi energie, glume, râsete, lacrimi de bucurie şi piele de găină, concurenţii făcând un spectacol cu adevărat magic. Cea care i-a făcut pe toţi să transpire a fost Edina Cuţui, o tânără 23 de ani care a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Tocuri înalte, ciorapi cu plasă, body negru tanga, aşa a apărut Edina în culise. Părea o tipă „periculoasă”, când colo, fata s-a pus pe plâns, de emoţie. A durat ceva până să-şi revină, să prindă curaj şi să urce pe scenă. Acolo, însă, s-a dezlănţuit şi a prezentat un dans erotic de zile mari. „Asta e fătuca aia care-a a plâns la noi în braţe până acum?!”, se mira Smiley. Blonda a mărturisit, la finalul numărului, că e studentă la Stomatologie în Madrid şi că s-a născut în România, la Turnu Severin. „Am simţit Dunărea curgând aşa. Pentru că în anumite momente ale dansului tău am văzut şi Dunărea, şi Delta, şi Defileul Dunării”, i-a spus Florin Călinescu.


    La masa juriului au fost numai bărbaţi
La masa juriului au fost numai bărbaţi

simeon stalpnicul png

Andra a mărturisit că nu s-au edificat cu talentul şi ar vrea să revadă momentul. Propunerea a fost salutată în unanimitate de bărbaţi. Jurizarea s-a făcut altfel decât în mod obişnuit. Locul Andrei şi al Mihaelei a fost luat de cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, pentru că un asemenea număr nu poate fi apreciat decât de bărbaţi. „Dacă nici după 45 de ani nu pot să-mi permit să dau şi eu un da unui astfel de moment, atunci când?!”, a spus Andi. Tânăra focoasă a trecut cu brio în etapa următoare. Numerele de goliciune nu s-au oprit aici. Daniel și Donald, doi artişti de circ din Bologna, au venit la preselecţii complet dezbrăcaţi. Ei au dansat cu câte un prosop, având grijă ca fiecare mişcare să le acopere părţile intime. “Băi, chiar au venit în c**u gol”, râdea Smiley, contrariat.

simeon stalpnicul png

Cei doi curajoşi au trecut şi ei în etapa următoare. Seara s-a încheiat cu un golden buzz, după ce Andra a trimis direct în semifinală o balerină de numai 11 ani. „Românii au talent” a fost lider de audienţă, peste 3,4 milioane de oameni urmărind emisiunea de vineri seara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net