O bătrână de 75 de ani a fost violată timp de 7 ore: «M-a întors în toate poziţiile»

Ultima actualizare:

    Bărbatul a primit 14 ani de puşcărie
Bărbatul a primit 14 ani de puşcărie

O femeie în vârstă de 75 de ani din localitatea Bosia, judeţul Iaşi, a fost violată ieri timp de şapte ore, de un tânăr în vârstă de 30 de ani.

După ce violatorul a plecat, bătrâna a strigat după ajutor, iar un vecin a sunat la 112. Ea este acum internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, fiind diagnosticată cu  contuzie cardiacă. Cazul ei i-a şocat pe medicii ieşeni.

"Pacienta in vârstă de 75 de ani, fără antecedente cunoscute, a fost diagnosticată cu contuzie cardiacă provenită dintr-o contuzie miocardică, cu o contuzie toraco-abdominală. Trebuie să recunosc că nu m-am mai confruntat cu asemenea cazuri până acum şi este destul de greu să precizăm cu exactitate de unde provin aceste modificari ischemice miocardice", a declarat conf. dr. Ioan Bostaca, seful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon.

Femeia a declarat că a fost violată de la ora 00.00 până la ora 7 dimineaţa, iar în acest timp a fost obligată să-i îndeplinească agresorului toate fanteziile sexuale.

"M-a violat un huligan şi vai de capul meu ce mi-a mai făcut. A venit gol puşcă la mine la miezul noptii, în jur de ora 00.00 şi până dimineaţa, la 7.00, m-a întors în toate poziţiile. Vai de capul meu şi de zilele mele! M-a pus şi cu picioarele în sus, şi pe marginea patului, şi ghemuit cum stă puiul în ou. Până dimineaţă m-a zdruncinat încontinuu. Dacă încercam să tip, îmi punea mâna la gură. M-a pus să-i fac şi prostia aceea cu gura. Doamne fereşte că mi-e şi ruşine să mai spun!", a declarat batrana violata, potrivit bzi.ro.

Spre uimirea poliţiştilor care l-au arestat pe violator, femeia a mărturisit că nu este pentru prima dată când a fost violată, dar până acum l-a iertat de milă.

"Nu-i prima oară când se întâmplă asta. M-a mai violat o dată şi atunci m-a rugat să-l iert. Atunci s-a întâmplat în ziua mare. Si l-am iertat că îmi mai aduce apă, îmi mai crapă lemne şi mă mai ajută la treburile gospodăreşti. Dar de dată asta nu-l mai iert. Pentru ce mi-a facut el mie...Dar ce? Eu mai am vârsta lui să mă întoarcă pe toate părtile?, s-a întrebat retoric bătrâna violată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net