O bătrână cântăreşte doar 25 de kilograme. Copiii nu vor să aibă grijă de ea

CLIIMA20140604_0012_1.jpg

Bătrâna a fost dusă acasă cu ambulanţa, însă familia a refuzat să o mai primească
Citeste tot despre: 

Caz cutremurător la Iaşi. O femeie de 77 de ani cântăreşte doar 25 de kilograme. Bătrâna a fost adusă cu ambulanţa la Spitalul Sf. Spiridon, iar acum  familia refuză să o mai primească acasă.

Femeia de 77 de ani a ajuns la spital la începutul săptămânii trecute, în stare gravă, şi a fost diagnosticată cu "casexie extremă", boală care se manifestă prin slăbire generală a organismului, cu scăderea activităţii sistemelor morfuncţionale, hipotensiune şi topire musculară.


"Aceasta a fost internată de medicul de gardă şi tratată, a fost rehidratată şi realimentată. La diagnostic s-au adăugat şi tulburări psihice uşoare. Medicul curant nu a văzut un asemenea caz în 25 de ani de medicină. În cursul internării a vizitat-o un fiu şi au sunat la ea trei fiice de la Gorban, Petroşani şi una din Italia", a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi, potrivit Mediafax.


După ce a fost tratată de medici, femeia a fost trimisă acasă, însă familia a refuzat să o mai primească.


"A fost externată şi trimisă acasă cu ambulanţa, dar nu a fost primită şi autorităţile locale au sunat să fie trimisă înapoi la Iaşi. Acum este iar în clinica medicală, am apelat la Poliţie, la primarul din Gorban şi la asistenţa socială. Crede cineva că este datoria unui spital regional de urgenţă să hrănească şi să îngrijească această bătrână cu casă, copii şi nepoţi?", a mai spus medicul Diana Cimpoeşu.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1