O asistentă de la UPU Constanța a făcut atac cerebral la serviciu

Ultima actualizare:

    Asistenta a fost dus în stare gravă la Spitalul Universitar din București
Asistenta a fost dus în stare gravă la Spitalul Universitar din București

O asistentă din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului judeţean Constanţa a făcut un atac vascular cerebral, în timpul serviciului. Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar din București. Acesta nu este singurul caz de acest fel. tot mai multe cadre medicale ajung să fie răpuse de oboseală la serviciu.

Asistenta de 42 de ani, asistentă de la UPU Constanţa, a suferit un accident vascular cerebral în timpul serviciului, iar colegii acuză oboseala şi stresul, potrivit observator.tv.

Asistenta medicală a fost transferată la Spitalul Universitar din București.

Tânăra este conştientă, însă are un deficit motor și de vorbire. 

Răpuși de oboseală

Acesta nu este singurul caz în care un cadru medical este răpus de epuizare.  

- Un cunoscut medic din Brașov a fost găsit mort la locuința sa. Se pare că medicul Vitalie Neaga, specialist în Anestezie şi Terapie Intensivă şi în Boli infecţioase, la Spitalul Militar „Regina Maria“, s-a stins în somn, potrivit ziare.com.  Medicul Vitalie Neaga, specialist în Anestezie şi Terapie Intensivă şi în Boli infecţioase, la Spitalul Militar „Regina Maria“, a fost găsit mort în casă. Avea doar 48 de ani şi, din primele cercetări, se pare că a murit în somn, probabil în weekend

- În decembrie 2019, un ambulanţier  de 43 de ani, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş a făcut un atac vascular cerebral în timpul turei de noapte. Colegii săi l-au dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piteşti,, potrivit mediafax.

- Tot anul trecut, în luna iunie, Un medic a murit în timp ce făcea garda la un centru de permanență din județul Bihor. „Nu munca sau lipsa banilor omoară prematur un medic de familie în România. Ci lupta pentru respect, pentru recunoaștere, pentru puțin sprijin”, au scris colegii acestuia pe Facebook.

- În urmă cu trei ani, un asistent medical de 38 de ani de la UPU Smurd Baia Mare a murit după ce a făcut un infarct cauzat de stres și oboseală adunată foarte mult în timpul programului de muncă.

Și în China sunt probleme cu personalul din sănătate. Medicii care se luptă cu coronavirusul au ajuns să leșine din cauza epuizării,. Mai multe filmulețe în care se văd cadre medicale ce se prăbușesc pur și simplu, au făcut înconjurul lumii.

Cei din sistemul medical spun că astfel de cazuri cu oameni răpuși de oboseală vor fi în continuare pentru că numărul cadrelor medicale este prea mic pentru cererea actuală.

Citește și: 

Medic cardiolog mort după un stop cardiorespirator. Luni trebuia să intre în gardă

Primar mort pe scările unui spital fără medic de gardă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net