O asistentă de la SMURD a murit la câteva ore după ce s-a întors de la serviciu

Ultima actualizare:

    Meda Kuji a murit la 37 de ani, din care 15 a fost angajată SMURD.
Meda Kuji a murit la 37 de ani, din care 15 a fost angajată SMURD.

Pentru ea, salvarea nu a mai existat. O asistentă a Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare Bihor şi-a pierdut viaţa, azi noapte, la doar câteva ore după ce s-a întors de la o solicitare. Din preimele informaţii, ar fi vorba despre probleme cardiace.

A salvat sute de vieţi, dar când a venit vremea ca ea să primească ajutor nu s-a mai putut face nimic. Meda Kuji, 37 de ani, era de serviciu aseară, la SMURD. Nimic nu avea să prevestească tragedia ce urma să se întâmple. Echipajul de urgenţă a fost solicitat să intervină la o chemare, iar Meda a fost printre salvatorii care s-au dus la caz.

S-a întros la ora 01.30, iar în jurul orei 04.00 s-a întâmplat nenorocirea. Din primele cercetări se pare că ar fi fost vorba despre un infart. Deşi colegii au depus toate eforturile pentru a o readuce la viaţă, totul a fost în zadar.

"Am fost anunţaţi şi noi despre tragedie. Inspectorii ITM cercetează cauzele decesului şi împrejurările în care acesta s-a produs", a declarat pentru adevarul.ro Nicolae Hoduţ, directorul Inspectoratului de Muncă Bihor.

Meda lucra de 15 ani la SMURD Bihor, fiind unul dintre cei mai vechi angajaţi. Colegii o descriu ca fiind o adevărată profesionistă, o persoană plină de viaţă, veselă şi mereu săritoare. Veste morţii i-a şocat pe colegii tinerei.

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net