O alăturare imposibilă: ce fac împreună Mihai Gâdea şi Dan Mihalache?

mihai_gadea_dan_mihalache.jpg

mihai gadea dan mihalache
Mihai Gâdea şi Dan Mihalache au fost colegi de masă, după ce în 2014 directorul Antenei 1 făcea campanie împotriva lui Iohannis
Foto: Grigore Cartianu/Facebook
Citeste tot despre: 

Pe faţă fac parte din tabere inamice, în particular războiul nu e chiar atât de sângeros! Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, şi Dan Mihalache, şeful cancelariei lui Klaus Iohannis, au stat unul lângă altul la aceeaşi masă, la Balul Saşilor desfăşurat sâmbătă seară (30 ianuarie), la Munchen, în Germania.

În noiembrie 2014, Mihai Gâdea conducea “lupta” pentru alegerea lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte. Pentru asta, se transformase în duşmanul lui Klaus Iohannis şi al oamenilor acestuia. După un an şi jumătate, răstimp în care Ponta a devenit istorie, Gâdea a devenit coleg de masă tocmai cu un om de încredere a lui Iohannis, Dan Mihalache.

Jurnalistul Grigore Cartianu a publicat pe Facebook ce s-a întâmplat în seara zilei de 30 ianuarie. Reproducem textul ca atare.

12646624_1671159869826386_7599117401728115506_o.jpg

balul sasilor
Balul Saşilor s-a desfăşurat sâmbătă seară (30 ianuarie) la Munchen
Foto: Grigore Cartianu/Facebook

“Șoc și groază la Balul Sașilor, desfășurat sâmbătă seară în restaurantul Hofbräukeller din München!

Cei 300 de participanți, majoritatea membri ai Asociației Sașilor din Transilvania, emigrați în Germania de Vest înainte de 1989, au descoperit la o masă două personaje nedorite: Dan Mihalache și Mihai Gâdea.

Șeful Administrației Prezidențiale a fost trimisul lui Klaus Iohannis la sărbătoarea sașilor ardeleni din Bavaria. Este însă neclar cum a ajuns acolo directorul Antenei 3: pe cont propriu sau invitat de Mihalache, în delegația Administrației Prezidențiale?

Prezența celor doi a provocat rumoare printre participanți. Majoritatea considerau că Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-istul Mihalache”. În privința lui Gâdea, indignarea era totală.

“Aerul devine greu respirabil”, relata aseară o participantă la petrecere. “Și Gâdea, și Mihalache… e prea mult! Am văzut oameni revoltați, chiar furioși. Poate faptul că stă lângă orchestră să-l salveze pe Gâdea!”

Agitat, nervos, directorul Antenei 3 a ieșit de mai multe ori din restaurant, butonând telefonul, vorbind și gesticulând.

Ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu, nu a fost prezent. A venit, în schimb, ambasadorul Germaniei la București, Werner Hans Lauk, care s-a întreținut mai tot timpul cu parlamentarul german Bernd Fabritius, colegul său de masă.

“L-am rugat pe Fabritius să-i transmită lui Iohannis că, la alegerile din noiembrie 2014, nu am stat la coadă 5 ore în primul tur, respectiv 11 ore și jumătate în al doilea tur, ca să-l votez, pentru ca șeful Cancelariei sale să umble acum cu <<gâdele>> care mințea întruna că nu sunt cozi la consulate și că, de fapt, diaspora nu prea vrea să voteze”, mi-a comunicat o sursă din interiorul petrecerii.

La finala prezidențială din 16 noiembrie 2014, München a fost orașul în care Iohannis a obținut cel mai mare procent: 97,87% (Ponta, doar 2,13%). Dintre cele 4.037 de voturi valabile, lui Iohannis i-au revenit 3.951, iar lui Ponta doar 86! Topul voturilor pro-Iohannis (și anti-Ponta) e dominat de orașele germane (München - 97,87%, Bonn - 97,12%, Stuttgart - 96,88%) și engleze (Portsmouth - 96,48%, Londra - 96,24%).

Cu 97,87%, secția de votare din München a fost campioana voturilor pro-Iohannis, dintre cele 296 de secții deschise în diaspora.

Pe țări, Germania a înregistrat cel mai mare scor în favoarea lui Iohannis - 96,06% (urmată de Irlanda - 95,75%, Danemarca - 95,14%, Slovacia - 95,07%, Marea Britanie - 94,91% etc.).

Acest vot zdrobitor a fost nu doar împotriva lui Ponta, ci și a propagandei mincinoase întruchipate de Gâdea! Dar Gâdea, cu tupeul său bolnav, i-a sfidat încă o dată, în acest weekend, pe exponenții diasporei române, pe care-i batjocorise și în noiembrie 2014. Și pe care Antena 3 îi înjură neîncetat, urându-i pentru că au votat întotdeauna împotriva candidaților PSD, cei susținuți cu atâta fervoare de Gâdea & Antena 3."

cadru_larg_gadea_mihalache.jpg

mihai gadea dan mihalache
Cadru larg cu Mihai Gâdea şi Dan Mihalache
Foto: Grigore Cartianu/Facebook

Dan Mihalache l-a mai făcut de râs pe Iohannis

Consilierul Dan Mihalache şi-a făcut un obicei din a-l pune în situaţii jenante pe Klaus Iohannis. Fost membru PSD, el a devenit şeful cancelariei prezidenţiale după alegerile din noiembrie 2014. Un loc de muncă obositor, se pare! Toamna trecută,  Click! a publicat în premieră imagini cu Mihalache dormind în post, la o întâlnire cu oficialităţi sârbe.

În ciuda scandalului imens care a izbucnit, Dan Mihalache a rămas în funcţie, preşedintele României considerând că acesta nu a făcut nimic greşit.

foto-2-25coloane-17cm-de-aproape_0.jpg

dan mihalache
Dan Mihalache a dormit pe săturate la întâlnirea cu delegaţia sârbă, anul trecut. Sâmbătă seară, Mihai Gâdea l-a ţinut de vorbă şi nu l-a mai lăsat să aţipească
Foto: Click!
Loading...

Citește și

 • dan mihalache

  Funcţie grea, deplasări multe, răspundere mare. Nu-i uşor să fii mâna dreaptă a unui preşedinte de ţară. Chiar şi pe cei mai puternici bărbaţi de stat îi ajunge, la un moment dat, oboseala. Imaginile alăturate stau mărturie că până şi Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale a lui Klaus Iohannis, mai doarme, din când în când. Ce mai contează că acest lucru se întâmplă tocmai în timpul unei întâlniri importante cu oficialităţile din Serbia?

 • dan mihalache

  Şeful Administraţiei Prezidenţiale a reacţionat după ce Click! a prezentat fotografii din timpul unei vizite oficiale desfăşurate în luna iulie în capitala Serbiei în care acesta apare tolănit într-un scaun. Dan Mihalache a comentat pe stiripesurse.ro interpretarea dată acestor poze.

 • Fotografiile publicate marţi, 20 octombrie, de Click!, în care Șeful Administrației Prezidențiale Dan Mihalache, este surprins dormind în timpul convorbirilor oficiale din cadrul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis la Belgrad au ajuns virale pe internet şi au stârnit reacţii în rândul analiştilor şi nu numai.

 • dan mihalache

  A ajuns de râsul lumii! Imaginile cu Dan Mihalache, care îl arată în timp ce doarme dus, aproape căzut de pe scaun, au făcut înconjurul ţării, iar românii vorbesc pe la colţuri. Dacă unii fac băşcălie de şeful Cancelariei Prezidenţiale, alţii sunt aprigi şi îi cer demisia.

 • Doarme. Dan doarme. Dan Mihalache doarme. Unde doarme Dan Mihalache? Doarme în sala în care cu câteva minute în urmă se aflau doi preşedinţi: Klaus Iohannis şi omologul său sârb Tomislav Nikolic. Ce cuvânt apare cel mai des în rândurile de mai sus? DOARME. Ce reacţie a avut domnul Dan Mihalache după publicarea acestor fotografii? Domnul Dan Mihalache vorbeşte de manipulări şi pune în discuţie cine e autorul fotografiei. Ar fi fost mai cinstit şi interesant să ne spună ce a visat.

 • Şoc!!! Vorbeşte Klaus Iohannis! Se spune că o surpriză nu vine niciodată singură. A doua surpriză ar fi fost să aflăm că şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, s-a trezit. Din fericire pentru subalternul său, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit suficient de încet şi molcom încât să nu-l trezească pe somnorosul de la Cotroceni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1