O adolescentă din Botoșani s-a aruncat din mașina în mers. Concluzia polițiștilor

masina.jpg

masina
Adolescenta s-a arubncat din mașina condusă de prietenul său
Sursă foto: Shutterstock

Incident în județul Botoșani. O adolescentă în vârstă de 17 ani a sărit dintr-un autoturism aflat în mers pe un drum comunal. Ea a suferit răni ușoare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

O adolescentă în vârstă de 17 ani a sărit dintr-un autoturism aflat în mers pe un drum comunal, ea suferind răni uşoare, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani. Adolescenta ar fi decis să facă acest gest necugetat după ce s-ar fi certat cu șoferul autoturismului.

“Un tânăr de 23 de ani din comuna Lunca este cercetat penal după ce, în timp ce conducea autoturismul pe DC 40 în localitatea Zlătunoaia, având pasageră pe locul din dreapta faţă o tânără de 17 ani, pe fondul unei discuţii in contradictoriu, ea a deschis portiera şi a sărit în afara autoturismului în timp ce acesta era în mişcare”, a afirmat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, el având o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l în aerul expirat. Tânărul este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Loading...