O adolescentă de 16 ani din Iași, violată de fostul iubit. La trei ani de la comiterea faptei, instanța l-a băgat în închisoare pe agresor

fata-violata.jpg

foto: reporterntv.ro

O adolescentă batjocorită de mai multe ori de fostul iubit a fost ”răzbunată” de instanță la trei ani de la comiterea faptelor. Magistrații au decis ca violatorul să stea 5 ani după gratii.

Un caz incredibil s-a petrecut în urmă cu trei ani, la Iași! După ce s-a despărțit de iubită, o adolescentă de 16 ani atunci, un individ a violat-o de mai multe ori. Faptele au avut loc în anul 2017, la începutul verii, în satul Domnița, din comuna Țibana. Pe 8 iunie, fata se afla pe o stradă din localitate, împreună cu două prietene. În fața unui magazin, adolescenta în cauză a fost abordată de fostul ei prieten, Costel Marin, atunci în vârstă de 21 de ani, scrie bzi.ro. Acesta a așteptat ca cele două amice să intre în magazin, apoi și-a tras fosta iubită de mâini până într-o zonă împădurită, iar acolo a violat-o.

De rușine, fata nu a spus nimic nimănui. Însă, la numai două săptămâni distanță, cei doi s-a întâlnit din nou, de această dată în zona Breazu, unde lucrau. Costel Marin a violat-o de mai multe ori, cât timp au fost la muncă. Abia după ce a plecat de acolo tânăra le-a povestit părinților prin ce a trecut.

5 ani de închisoare pentru viol

După ce au aflat prin ce a trecut fata lor, părinții au mers la poliție și au depus o reclamație. Timp de mai mult de trei ani, oamenii legii au făcut verificări și l-au trimis în judecată pe Costel Marin. Zilele trecute, bărbatul și-a aflat pedeapsa: 5 ani de pușcărie. 

 

Citește și: 

 

Femeie violată de fostul iubit, pe o bancă în parc: «Dacă te îmbraci ca o t...ă, te voi trata ca pe una»

 

Fată de 12 ani violată repetat de tatăl vitreg, cu acceptul mamei. A născut doi copii

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1