O adolescentă de 16 ani din Iași, violată de fostul iubit. La trei ani de la comiterea faptei, instanța l-a băgat în închisoare pe agresor

Ultima actualizare:

    foto: reporterntv.ro
foto: reporterntv.ro

O adolescentă batjocorită de mai multe ori de fostul iubit a fost ”răzbunată” de instanță la trei ani de la comiterea faptelor. Magistrații au decis ca violatorul să stea 5 ani după gratii.

Un caz incredibil s-a petrecut în urmă cu trei ani, la Iași! După ce s-a despărțit de iubită, o adolescentă de 16 ani atunci, un individ a violat-o de mai multe ori. Faptele au avut loc în anul 2017, la începutul verii, în satul Domnița, din comuna Țibana. Pe 8 iunie, fata se afla pe o stradă din localitate, împreună cu două prietene. În fața unui magazin, adolescenta în cauză a fost abordată de fostul ei prieten, Costel Marin, atunci în vârstă de 21 de ani, scrie bzi.ro. Acesta a așteptat ca cele două amice să intre în magazin, apoi și-a tras fosta iubită de mâini până într-o zonă împădurită, iar acolo a violat-o.

De rușine, fata nu a spus nimic nimănui. Însă, la numai două săptămâni distanță, cei doi s-a întâlnit din nou, de această dată în zona Breazu, unde lucrau. Costel Marin a violat-o de mai multe ori, cât timp au fost la muncă. Abia după ce a plecat de acolo tânăra le-a povestit părinților prin ce a trecut.

5 ani de închisoare pentru viol

După ce au aflat prin ce a trecut fata lor, părinții au mers la poliție și au depus o reclamație. Timp de mai mult de trei ani, oamenii legii au făcut verificări și l-au trimis în judecată pe Costel Marin. Zilele trecute, bărbatul și-a aflat pedeapsa: 5 ani de pușcărie. 

Citește și: 

Femeie violată de fostul iubit, pe o bancă în parc: «Dacă te îmbraci ca o t...ă, te voi trata ca pe una»

Fată de 12 ani violată repetat de tatăl vitreg, cu acceptul mamei. A născut doi copii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net