Nuntă din Slatina, cu 200 de invitați, oprită de mascați. Mirii au fost amendați pentru distracția din pandemie

nunta-in-pandemie.jpg

nunta in pandemie
Organizatorii au fost amendați de polițiști
Sursă foto: Poliția Română

Petrecere în plină pandemie! Distracția unor nuntași din Slatina a fost înteruptă miercuri seara de oamenii legii care i-au amendat pe organizatorii evenimentului la care participau aproximativ 200 de persoane.

Evenimentul era în plină desfășurare, miercuri seară, într-un restaurant din Slatina atunci când polițiștii au fost solicitați să intervină la fața locului, printr-un apel la 112.  

Oamenii legii, sprijiniți de colegii lor de la trupele speciale, au constatat că era deranjată ordinea și liniștea publică, iar normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală nu erau respectate. Autoritățile au suspendat evenimentul, nuntașii au plecat acasă, iar organizatorii au fost amendați pentru încălcarea prevederilor adoptate pentru a limita răspândirea noului virus. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări. Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Olt.

 

Loading...
 
 

Citește și