Nuntă cu 350 de invitaţi lângă păsările de la Zoo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au pus la cale o nuntă unică în Bucureşti. Cântăreaţa de muzică populară şi iubitul ei, Marius Ioniţă vor chefui pe 25 iunie lângă Zoo Băneasa, pe un teren din apropierea păsărilor exotice.

Terenul pe care va fi amplasat cortul se află chiar în spatele Grădinii Zoologice din Capitală, acolo unde este „zona" păsărilor. Muzica şi luminile vor deranja probabil înaripatele, însă mirii vor să se revanşeze.

„Vom mai avea nişte saci cu pâine şi cu alte alimente pentru ele. Sper să ne lase îngrijitorii să le hrănim", ne-a spus Marinela.

Marius Ioniţă, impresarul şi iubitul cântăreţei de muzică populară, a scos din buzunar 15.000 de euro pentru firma care le organizează nunta.

„Am semnat contract cu o firmă specializată şi dacă va fi vreo reclamaţie din partea vreunui angajat al Grădinii Zoologice, firma va rezolva acest lucru. Probabil ei au luat deja toate aprobările", a povestit Marius, pentru Click!

Marinela Pârvu şi viitorul ei soţ au început pregătirile pentru nuntă cu opt luni înainte. „Cred că vom avea în jur de 350 de invitaţi. Cu o zi înainte vom veni să facem dezinsecţia, ca să nu avem probleme cu ţânţarii. Mâncarea se va pregăti acolo, de faţă cu toată lumea - berbecuţi la proţap, sărmăluţe, etc", ne-a mai mărturisit Marius Ioniţă.

Cheltuiala pentru o astfel de nuntă inedită se ridică la 100.000 de euro.

Se iubesc de 8 ani

Solista de muzică populară Marinela Pârvu (35 de ani) şi Marius Ioniţă (29 de ani) s-au cunoscut în urmă cu opt ani. Marinela cânta la un restaurant renumit, iar tatăl lui Marius le-a făcut cunoştinţă şi aşa s-a născut povestea lor de dragoste.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net