Nuntă în Buzău cu peste 100 de invitați. Organizatorii, amendați pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19

masina_de_politie.jpg

Masina de politie
foto: arhivă Click!

Organizatorii unei nunți din Buzău, la care au participat peste 100 de persoane, au fost amendaţi de Poliţie pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19, relatează Agerpres.

„În data de 13 august, în cadrul unei ample acţiuni de verificare şi control organizate pe raza municipiului Buzău şi a comunelor limitrofe, poliţiştii au constatat mai multe nereguli la un agent economic din comuna Verneşti, cu obiect de activitate organizarea de evenimente private. La momentul controlului, în interiorul incintei era în desfăşurare un eveniment (nuntă) la care participau aproximativ 110 persoane.

Totodată, pentru abaterile constatate, atât organizatorului, cât şi operatorului economic le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Buzău.

Amenzi date pe bandă rulantă

Oficialii IPJ Buzău mai spun că în perioada 10-13 august au fost desfăşurate zilnic acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului. Peste 170 de agenți economici au fost verificați și au fost date 166 de amenzi, în valoare totală de peste 91.000 de lei.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1