Numărul morţilor de la clubul Colectiv a ajuns la 46

Ultima actualizare:

    Numărul morţilor de la clubul Colectiv a crescut în acest weekendFoto: Dorin Constanda
Numărul morţilor de la clubul Colectiv a crescut în acest weekendFoto: Dorin Constanda

Bilanțul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 46. Nouă pacienţi au decedat sâmbătă, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi, duminică, încă 4 victime ale incendiului au plecat dintre noi, iar luni dimineaţă un pacient transferat în Israel a decedat.

ACTUALIZARE Luni a fost anunţat decesul unei paciente transferate în Israel la solicitarea familiei.

ACTUALIZARE Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Potrivit profesorului Ioan Lascăr, începând din a cincea zi este cea mai grea perioadă pentru răniţii în stare critică.

"La toţi cei patru decedaţi din Spitalul Floreasca le-a cedat plămânul. Este perioada complicaţiilor majore respiratorii. Este exact cum apare în literatura de specialitate, este o evoluţie exact ca la carte. Potrivit literaturii de specialitate, mortalitatea la aceşti pacienţi este între 30 şi 80 la sută, adică cel puţin trei şi maxim opt din zece pacienţi arşi în stare critică decedează. Acum este riscul vital, din cauza complicaţiilor majore. Oriunde pe această planetă evoluţia este aceeaşi. Nu se poate face nimic mai mult", a precizat, pentru Mediafax, Ioan Lascăr, șeful Clinicii de chirurgie plastică din Spitalul Floreasca.

Duminică dimineaţă, o femeie a murit la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Nouă pacienţi au murit sâmbătă

Bilanțul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 44, după ce sâmbătă au mai murit alte nouă persoane, două dintre acestea în Olanda.

Dintre pacienţii decedaţi, sâmbătă, în Capitală, trei erau internaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani), doi la Spitalul Floreasca - Adrian Popa (29 de ani) și Elena Toader (30 de ani), unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti - Ionuţ Maior (27 de ani) şi unul la Spitalul ”Bagdasar Arseni”- Mavi Sterian (25 de ani).

Cele două victime care au murit în Olanda, unde fuseseră transferate sâmbătă, sunt o tânără italiancă, Tullia Ciotola, în vârstă de 20 de ani, care studia la Bucureşti prin programul Erasmus și Florin Cristian Popescu, de 35 de ani, bodyguardul clubului Colectiv.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net