Nu vă faceți planuri în weekend! Se schimbă din nou vremea

iarna-femeie-frig.jpg

iarna femeie frig
Vremea se răcește în weekend și sunt condiții de ploaie
Citeste tot despre: 

După două zile de vreme închisă, cu ploi și ninsori, vedem din nou soarele. Nu pentru mult timp, anunță meteorologii ANM. La sfârșitul săptămânii se întorc precipitațiile și temperaturile mici.

A fost vreme rece în weekendul trecut, iar la munte a nins. S-au depus 77 cm de omăt la Vârful Omu, 42 cm la Întorsura Buzăului, 23 cm la Bâlea Lac și 12 cm la Sinaia. De astăzi, 9 octombrie, se va încălzi de la o zi la alta, anunță meteorologii ANM. Însă, vineri, intră în țara noastră un val de aer rece dinspre vestul continentului și vremea se va schimba din nou.

Specialiștii britanici de la Centrul European de Prognoză au făcut o estimare meteo pentru două săptămâni.

Așadar, până joi, de la o zi la alta, se va încălzi în toată țara, până la 18 -20 de grade. Însă, nopțile vor rămâne reci, cu valori de 4 -6 grade.

Ploile vor ajunge în țara noastră în 10 octombrie în vestul țării, apoi se vor extinde în toate regiunile și vor dura până în 15 octombrie.Vor fi din nou ploi după 20 octombrie.

În sudul țării, temperaturile vor urca la 18 – 22 de grade la orele prânzului și între 4 și 6 grade în timpul nopții, până joi.

La munte, sunt condiții ca precipitațiile din 13 -1 4 octombrie să se transforme în ninsoare, întrucât nopțile vor fi reci, doar 0 – 2 grade.

Loading...