"Nu se uită şi nu se iartă" Familia Aurei Ion, distrusă de durere la un an de la tragedie

Ultima actualizare:

    Aura Ion şi-a pierdut viaţa în accidentul din Apuseni
Aura Ion şi-a pierdut viaţa în accidentul din Apuseni

La un an de la tragedia din munţii Apuseni, care a curmat viaţa lui Adrian Iovan şi a Aurei Ion, familia studentei nu îşi poate reveni după pierderea suferită.

Părinţii şi sora Aurei au organizat o slujbă de comemorare la Cimitirul Ghencea din Capitală, acolo unde este înmormântată fata. Familia şi prietenii au aprins lumânări şi au plus flori pe mormânt. 

Mama Aurei a declarat, cu lacrimile în ochi, că rana nu se va închide niciodată, conform romaniatv.net.

"Rana nu s-a închis şi nu se va închide niciodată. Nu poţi să uiţi un copil aşa cum era ea, nu poţi să uiţi. Sufletul meu de mama nu poate să uite, nu poţi să ierti. Un copil a murit pe întuneric şi cu lacrimile îngheţate pe obraz. Aşa ceva nu se iartă şi nu se uită şi nu... Este dureros", spune mama Aurei Ion.

"Nu avem concluziile. De ce s-a prăbuşit avionul şi ce se putea face sau cine a greşit. Trebuie să se facă dreptate şi se va face dreptate. Din acest motiv suntem in proces", a spus Mariana Ciucă, sora Aurei Ion. 

Tatăl studentei a spus că accidentul de acum un an în care fata lor a murit, le-a distrus vieţile. 

Pe lângă rude şi prieteni, zeci de străini, mişcaţi de durerea familiei Ion, au venit la mormântul Aurei pentru a le fi alături. 

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat că, la un an de la accidentul aviatic din Apuseni, se aşteaptă rezultatul anchetei, adăugând că Parchetul lucrează la acest caz care "nu a fost neglijat deloc".

Au murit în timpul unei misiuni medicale

Aura Ion şi Adrian Iovan și-au pierdut viața după ce avionul de mici dimensiuni, pe care îl pilota Iovan, a aterizat forțat, în 20 ianuarie 2014, într-o zonă muntoasă, la peste 1.400 de metri altitudine, la granița județelor Cluj și Alba. La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul «Sf. Maria» și Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuș -, studenta de 23 de ani Aurelia Ion și doi membri ai echipajului - pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu. Echipa medicală din avion mergea la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani. Epava avionului și victimele au fost găsite de localnici, după o căutare de aproximativ cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, polițiști, salvamontiști, angajați ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net