Nu s-a «vindecat» de lux. Ţinuta Elenei Băsescu face cât o garsonieră

elena-basescu-cumparaturi.jpg

elena basescu
Elena Băsescu este o gospodină de lux
foto: Mihai Caliu
Citeste tot despre: 

N-are leac! Deşi a devenit mămică, Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa este că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la piaţă sau înpingând la cărucioare.

Duminică, 15 noiembrie, ora 12.30. Elena Băsescu (35 de ani) descinde în Dorobanţi cu bolidul ei de lux, un Mercedes ML de 70.000 de euro, parchează şi se îndreaptă spre tarabele de pe Radu Beller.

mare87897.jpg

elena basescu
Elena Băsescu este "îmbrăcată" în peste 20.000 de euro
foto: Mihai Caliu

Mai exact, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu intră în “piaţa bogătaşilor”, aşa cum e numită hala respectivă, întrucât acolo fructele şi legumele au preţuri de 5 ori mai mari faţă de restul pieţelor bucureştene. Dar nu asta e ştirea ci, evident, tot ţinuta Elenei, care echivalează cu o garsonieră în Bucureşti: 20.000 de euro.

ianunttru0900.jpg

Mezina fostului preşedinte a ieşit să cumpere legume şi fructe

Aşadar, pentru a ieşi după fructe, legume şi zarzavaturi, bruneta n-a găsit altceva în şifonier decât o vestă din blană de şinşila (mamifer rozător originar din America de Sud), care costă, conform specialiştilor, aproximativ 13.000 de euro.

“O haină lungă, cu mâneci, ajunge şi la 50.000 de euro, iar preţul unei veste variază de la 8.000 la 13.000 de euro, în funcţie de lungime”, ne declara Flora Năstase, creatoare de modă specializată pe blănuri naturale.

usa9898.jpg

Deşi o cerşetoare din zonă i-a deschis uşa, Elena nu a scos un ban din buzunar

Vesta ca vesta, dar ochii ne pică şi pe geanta purtată semeţ, pe braţul “frânt” în unghi de 90 de grade, aşa cum îi stă bine unei dive. Ţineţi-vă bine, căci “paporniţa” din piele de tăuraş costă 7.000 de euro şi este, cum altfel, un exemplar Hermes Birkin, un barometru pentru bunăstare şi clasă socială. Această geantă, denumită după actriţa şi solista Jane Birkin, se achiziţionează doar din magazinele de lux ale celebrului brand franţuzesc şi doar după ce îţi pui numele pe o listă de aşteptare.Mezina lui Traian Băsescu a ales nuanţa “Toska Pink”, la mare modă acum în rândul vedetelor internaţionale precum Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Lady Gaga etc.

La capitolul încălţări, EBa noastră a optat pentru ceva mai “ieftin”, o pereche de cizme UGG, din piele de oaie, care costă 200 de euro. Tânăra mamă, care “a topit” vreo 25 kg în doar cinci luni, după cea de-a doua sarcină, a ieşit din piaţă cu două pungi “de un leu”, pline cu struguri, mere, portocale şi câteva legume. Astfel, pe mâna stângă îi atârna o geantă de 7.000 de euro, iar pe dreapta cumpărături cu de-ale gurii de maximum 100 de lei. Lângă maşină o aştepta un parcangiu, care i-a deschis portiera, ca unei dive, dar EBa s-a zgârcit cu bacşişul. Nu a scos un leu din buzunar. 

La sală merge cu rucsac Chanel de 2.500 de euro

ghizdandfdsfds.jpg

Rucsacul brunetei e preferat şi de vedetele de peste Ocean

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Elena Băsescu şi în drum spre sala de fitness, tot cu un accesoriu valoros. La ţinuta sport, bruneta a asortat un rucsac Chanel care costă 2.500 de euro, adică vreo 9.000 de lei. În ciuda preţului piperat, modelul Chanel Graffiti, creat anul trecut de excentricul designer Karl Lagerfeld, se vinde ca pâinea caldă. Şi Mihaela Rădulescu şi-a achiziţionat un exemplar, iar peste Ocean îl poartă Miley Cyrus (22 de ani) şi Kelly Osbourne (30 de ani).

Pe 1 septembrie 2012, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, cu care era într-o relaţie de mai bine de 3 ani. Pe 1 septembrie 2013, la fix un an de la căsătorie, Elena a născut o fetiţă, pe care au numit-o Sofia Anais Ionescu-Băsescu, iar pe 31 ianuarie 2015 a venit pe lume mezinul familiei, botezat Traian.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1