Nu rata romanul «Spinii dragostei»!

O poveste de dragoste captivantă, care te va purta cu gândul la curţile regale britanice şi spaniole, în vremuri în care cavalerii trebuiau să lupte pe viaţă şi pe moarte pentru a câştiga iubirea domniţelor.

Aurora de Velasco y Duero, eroina cărţii „Spinii dragostei", de Arlette Geneve, este departe de a fi o tânără sfioasă. Crescută la curtea regală a Spaniei, ea află că tatăl, pe care-l credea mort, trăieşte şi porneşte spre Anglia, într-o călătorie care-i va schimba pentru totdeauna destinul.

Acolo descoperă că, deşi inima ei îi aparţine lui Diego, un cavaler cu sânge fierbinte, ea a fost logodită încă de la naştere cu Justin, un nobil englez care se îndrăgosteşte de ea la prima vedere. Din prima clipă în care îl întâlneşte, Aurora nu simte decât antipatie pentru logodnicul ei, pe care-l consideră o ameninţare menită să-i umbrească fericirea cu Diego.

Însă chiar alesul inimii ei, Diego, o dezamăgeşte atunci când renunţă să mai lupte pentru dragostea lor. Aurora decide să se răzbune şi acceptă să fie devină soţia lui Justin. Va reuşi Aurora să-l uite pe Diego şi să-l iubească pe Justin? Poţi afla citind cartea care se distribuie vinerea aceasta, 29 noiembrie, numai împreună cu revista „Click! pentru femei", la preţul special de 9,5 lei!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1