Nu rata romanul «Spinii dragostei»!

Ultima actualizare:

Aurora de Velasco y Duero, eroina cărţii „Spinii dragostei", de Arlette Geneve, este departe de a fi o tânără sfioasă. Crescută la curtea regală a Spaniei, ea află că tatăl, pe care-l credea mort, trăieşte şi porneşte spre Anglia, într-o călătorie care-i va schimba pentru totdeauna destinul.

Acolo descoperă că, deşi inima ei îi aparţine lui Diego, un cavaler cu sânge fierbinte, ea a fost logodită încă de la naştere cu Justin, un nobil englez care se îndrăgosteşte de ea la prima vedere. Din prima clipă în care îl întâlneşte, Aurora nu simte decât antipatie pentru logodnicul ei, pe care-l consideră o ameninţare menită să-i umbrească fericirea cu Diego.

Însă chiar alesul inimii ei, Diego, o dezamăgeşte atunci când renunţă să mai lupte pentru dragostea lor. Aurora decide să se răzbune şi acceptă să fie devină soţia lui Justin. Va reuşi Aurora să-l uite pe Diego şi să-l iubească pe Justin? Poţi afla citind cartea care se distribuie vinerea aceasta, 29 noiembrie, numai împreună cu revista „Click! pentru femei", la preţul special de 9,5 lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net