Nu rata acum prilejul să te pupe dromaderul!

Ultima actualizare:

    Circul ambulant va fi  amplasat în Sectorul 3.  Biletele la spectacol costă  30 de lei pentru adulţi şi  20 de lei pentru copii
Circul ambulant va fi amplasat în Sectorul 3. Biletele la spectacol costă 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii

Vine circul în Bucureşti cu tot cu animale! Dacă vi s-a făcut dor de ele şi vreţi să le vedeţi în arenă, aveţi ocazia să le aplaudaţi în spectacolul ”Magnifique”, pregătit de artiştii de la Orlando.

Când spunem circ ne gândim imediat la numere de acrobaţie care ne taie răsuflarea, dar şi la cele de dresaj.

simeon stalpnicul png

Cu toţii amuţim la apariţia felinelor şi râdem de ne prăpădim atunci când maimuţica face tumbe, câinii sar prin cercuri, iar cămilele îşi ţuguie buzele doar-doar să ne dea câte un pupat straşnic. Şi se pare că încă mai avem ocazia să vedem toate astea şi în Bucureşti. Nu la Circul Globus, unde ultimul spectacol cu animale a avut loc pe 19 februarie, ci la cele ambulante.


    Şi tigrii vor apărea  în arena circului
Şi tigrii vor apărea în arena circului

Primul de acest gen care poposeşte în Capitală este Orlando. Cortul său va fi amplasat începând de săptămâna viitoare şi până la finalul lunii la intersecţia străzilor Baba Novac şi Mihai Bravu, din Sectorul 3.

“Avem 25 de animale în arenă şi 20 de angajaţi. Va fi un spectacol pe cinste. Dar până nu văd clar că am voie cu animalele, am emoţii. Am toate autorizaţiile, am antamat terenul unde vom campa. Dacă nu-mi dau voie, pierd 5.000 de euro, plus salariile artiştilor”, ne-a spus Orlando Oprescu, managerul circului ambulant.

Şi se pare că bucuria copiilor nu va fi spulberată. Legea le permite deocamdată privaţilor să “arunce” leii, tigrii şi alte sălbăticiuni în arenă. “Doar la Circul Globus este înterzis, ambulanţii au voie. Legea care nu mai permite spectacolul cu animale în Bucureşti va intra în vigoare peste o lună sau două. Nu e corect, pentru că este vorba de concurenţă neloială, dar aşa e în viaţă”, ne-a declarat Sanda Ladoşi, manager adjunct la Circul Globus.

Hotărârea de Consiliu care nu mai permite numere de dresaj a apărut după ce 11 animale ale circului de stat au murit arse de vii în adăpostul Primăriei Capitalei, iar alte 20 au avut de suferit. Nenorocirea s-a petrecut pe 12 ianuarie.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net