«Nu ne lasă să-i facem monument lui Ionuţ»! Primăria Capitalei refuză orice dialog cu familia copilului

Ultima actualizare:

    Valentin şi Felicia Anghel spun că  nici o avere nu  poate înlocui  copilaşul pierdut
Valentin şi Felicia Anghel spun că nici o avere nu poate înlocui copilaşul pierdut

Li s-a făcut, în sfârşit, dreptate! Părinţii lui Ionuţ Anghel au primit despăgubirile câştigate în instanţă pentru moartea copilaşului de patru ani, ucis de maidanezi acum trei ani şi jumătate. Acum însă, cea mai mare dorinţă a familiei este blocată de un refuz categoric.

În luna mai a anului trecut, judecătorii au anunţat o decizie pe care o aştepta o ţară întreagă, una fără precedent în România, şi-anume cât a ”costat” moartea lui Ionuţ Anghel. Băieţelul de 4 ani a fost sfâşiat de maidanezi pe un teren administrat de firma Tei Rezidential.

Constantin Ciorăscu, administratorul acestui loc, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, iar firma în cauză a fost obligată să plătească părinţilor daune de 2,4 milioane de euro, în solidar cu Administraţia Domeniului Public Sector 2, care nu a împrejmuit terenul viran.A durat un an ca aceşti bani să ajungă într-un final la părinţii îndureraţi, după îndelungi contestaţii, iar acum, ca şi cum întreaga suferinţă nu ar fi de ajuns, aceştia au mai primit o veste proastă. Autorităţile locale se opun unui plan pe care familia îl are pentru a-i păstra memoria vie băieţelului care a avut parte de o moarte groaznică.

“ADP a refuzat, până recent, să se supună deciziei instanţei. Într-un final s-a rezolvat, am primit toţi banii. Acum vrem un monument în memoria lui Ionuţ, iar Primăria Capitalei refuză orice dialog cu noi, în privinţa autorizaţiei. Avem un avocat care face demersuri, însă până acum nu am reuşit să ne facem ascultaţi, şi nu înţeleg de ce, ce au cu noi”, ne-a transmis Valentin Anghel.

Deşi mulţi s-ar gândi că părinţii băiatului şi-ar permite să se refugieze cât mai departe de Capitală, de ţară, şi de orice le aduce aminte de tragicul eveniment care le-a schimbat viaţa, aceştia susţin că nu intenţionează să se mute nici măcar în afara Bucureştiului.


    † Ionuţ Anghel  a fost omorât de  maidanezi pe un  teren viran de  lângă parcul Tei din Capitală
† Ionuţ Anghel a fost omorât de maidanezi pe un teren viran de lângă parcul Tei din Capitală

Vor rămâne în continuare în apartamentul din cartierul Griviţa, iar prioritatea lor va rămâne fratele mai mare al lui Ionuţ.

Filmul tragediei

Ionuţ Anghel a murit pe 2 septembrie 2013, după ce a fost atacat de câini maidanezi pe un teren din apropierea Lacului Tei. Fratele acestuia, de 6 ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Decesul s-a produs din cauza ­hemoragiei externe, pe corpul lui Ionuţ ­găsindu-se sute de plăgi.

Medicii legişti au precizat atunci că doar tălpile copilului de patru ani au rămas intacte, restul corpului având sute de muşcături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net