«Nu închideţi ştrandurile! Vrem să ne bălăcim»

Ultima actualizare:
Zona Super  Paradise, de  la Divertiland
Zona Super Paradise, de la Divertiland

Nu suntem în august, dar ne simţim ca în toiul verii. Maxima de ieri a atins 35 de grade Celsius, la soare, vreme numai bună de bălăceală. Astfel că oamenii au profitat că ştrandurile au fost încă deschise şi s-au distrat toată ziua în apă.

Prosopul, crema de soare, costumul de baie, şlapii şi pălăria au fost obiectele cele mai importante pentru mulţi bucureşteni. Toropiţi de căldura neobişnuită pentru septembrie, şi-au făcut program la ştrand. În Capitală au fost, ieri, în jur de 35 de grade Celsius, la soare. Aşa se face că aqua parcul Magic Place, din Crângaşi, a fost plin la orele prânzului. 

Unii s-au bronzat pe toate părţile, în timp ce alţii s-au aruncat în valurile artificiale din piscină şi s-au dat pe toboganele cu apă. “Am profitat că este ultima zi când ştrandul mai este deschis. E frumos afară şi am vrea să ţină toamna însorită mult timp de acum înainte”, ne-a spus Mihai. Fiul său, David, a strigat în gura mare, poate-poate îl aude cineva: ”Nu închideţi ştrandurile! Vrem să ne bălăcim”. 

În septembrie avem temperaturi de vară

Ramona şi Marina au aceeaşi dorinţă. Să se bronzeze cât mai mult şi să se răcorească în bazin. Sute de persoane venite la ştrandul din Crângaşi au vrut „să fure” tot soarele, aşa că nu s-au lăsat duse până la apus. La ora 18.00 s-a încheiat cu distracţia estivală pe anul acesta. Abia din iunie 2017, Magic Place îşi va redeschide porţile. Cu toate astea, vremea continuă să fie caldă. Astăzi vor fi până la 34 de grade Celsius , la umbră, iar temperaturile de vară vor continua să fie prezente pe parcursul întregii săptămâni. Meteorologii au anunţat, de altfel, că vom avea o toamnă blândă, cu temperaturi neobişnuit de mari în sud şi est. În restul ţării, termometrele se vor încadra între 24-26 de grade Celsius.  


    Marina şi Ramona  au petrecut, ieri,  la ştrand toată ziua
Marina şi Ramona au petrecut, ieri, la ştrand toată ziua

Marina şi Ramona  au petrecut, ieri,  la ştrand toată ziua
Marina şi Ramona au petrecut, ieri, la ştrand toată ziua

Pentru David şi Mihai  a fost prima bălăceală  pe anul acesta
Pentru David şi Mihai a fost prima bălăceală pe anul acesta

Copiii au făcut  tumbe în piscină
Copiii au făcut tumbe în piscină

Aici poţi înota până la sfârşitul lunii

Piscina cu valuri  a fost plină
Piscina cu valuri a fost plină
  • Divertiland nu se închide deocamdată. Pe tobogane te poţi da până pe 11 septembrie, după care rămâne deschis doar Super Paradise, zona cu piscină olimpică pentru adulţi şi o piscină cu bandă antiderapantă pentru copii. Intrarea va costa 25 de lei şi este deschis de luni până duminică, între orele 10.00-20.00;
  • Piscina Aqua Garden, din incinta complexului Militari Residence, din Bucureşti, rămâne şi ea deschisă cel puţin până pe 15 septembrie. Dacă vremea va fi bună, termenul va fi prelungit. Intrarea este gratuită, iar programul este de luni până duminică, între orele 9.00-21.00;
  • Magic Place Pool, din Capitală, cunoscut sub denumirea de ştrandul Drumul Taberei, are porţile deschise până pe 11 septembrie, inclusiv. Este deschis de luni până duminică, între orele 8.00-20.00, iar intrarea costă 15 lei de persoană. 
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net