Nu au învăţat nimic din drama lui Mircea Lucescu!

Ultima actualizare:

    Ora 16.05- Conducătorul auto aşteaptă pe linia de tramvai, apoi intră în benzinărie
Ora 16.05- Conducătorul auto aşteaptă pe linia de tramvai, apoi intră în benzinărie

Ce bine ar fi dacă am învăţa din greşelile altora! Din păcate, nu facem asta decât atunci când dăm noi înşine de necaz. Luni, la patru zile de la accidentul grav al lui Mircea Lucescu, zeci de şoferi au repetat greşeala antrenorului, întorcând maşinile peste linia de tramvai.

Bulevardul Vasile Milea, între benzinăria OMV şi pasajul suprateran Basarab. Aceasta este bucata de şosea unde şoferii îşi pun viaţa în joc, inconştient.

Luni, reporterii Click! au surprins 43 de şoferi în trei ore care au efectuat aceleaşi manevre periculoase ca antrenorul Mircea Lucescu.

Ora 16.06- Şoferul face stânga la ieşirea din benzinărie, deşi calcă linia continuă cu bună ştiinţă

simeon stalpnicul png

Cei mai mulţi conducători auto care întorc la stânga, peste linia de tramvai şi peste linia continuă, sunt cei care ies de la benzinărie.

Ora 16.19- Manevra inconştientă câştigă repede noi adepţi

simeon stalpnicul png

Ei joacă periculos, întrucât la ieşirea din staţia peco au semn de obligatoriu la dreapta. Indicatorul e instalat corect întrucât astfel se evită coliziunile cu autovehiculele care vin din stânga.

În ziua de vineri, Mircea Lucescu a respectat acest indicator, însă a greşit copilăreşte când a întors pe linia de tramvai pentru a intra în curtea Universităţii "Artifex".

Ora 15.55- Manevra care îl putea ucide pe Il Luce a devenit sport naţional

simeon stalpnicul png

Il Luce a subestimat viteza tramvaiului şi distanţa la care se afla acesta. Vehiculul de 30 de tone a intrat fix în el. Fiecare manevră neglijentă pe care o faceţi acolo vă poate costa scump. Şi Mircea Luceascu a fost sigur pe el şi ajuns pe patul de spital.

Nea Mircea,externat într-o săptămână

Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este din ce în ce mai bună. Medicii sunt mulţumiţi de modul în care decurge recuperarea şi au spus că în curând "Il Luce" poate primi vizite mai lungi şi se poate uita la televizor.

Cadrele medicale de la Spitalul Universitar susţin că, dacă lucrurile merg în continuare în această direcţie, tehnicianul are şase mari să fie externat peste o săptămână.

simeon stalpnicul png

Mircea Lucescu a fost rănit vinerea trecută într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea. A suferit multiple fracturi ale coastelor şi o contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept. Duminică, Lucescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea lichidului acumulat în cavitatea toracică.

Mircea Lucescu, aflat la volanul maşinii soţiei lui, circula vineri, 6 ianuarie, dinspre APACA spre zona Grozăveşti, iar în momentul în care a ajuns în dreptul Universităţi Artifex, s-a încadrat pe prima bandă de mers, pe linia de tramvai, a semnalizat intenţia de a face stânga, cu toate că nu era permis în acel loc şi fără să se asigure a încercat să efectueze manevra. În acel moment a fost lovit de un tramvai care nu a putut evita impactul. Autoturismul de teren s-a învârtit de două ori şi apoi a lovit o altă maşină care circula din sens invers.

Mai citește: Mircea Lucescu vorbește pentru prima dată despre accident: «Vatmanul parcă a vrut să dea peste mine!»

Nea Mircea, vatmanul ţi-a salvat viaţa!

Operaţia lui Mircea Lucescu a fost «un succes», au anunţat medicii

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net