Iată cum arată noul Duster, prezentat astăzi la Salonul Auto de la Frankfurt!

Ultima actualizare:

    Noul Duster a fost prezentat la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la FrankfurtFoto: capital.ro
Noul Duster a fost prezentat la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la FrankfurtFoto: capital.ro

Dacia va prezenta marți, în premieră mondială, noul Duster, într-o conferință de presă ce va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, potrivit unui comunicat al companiei.

„Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanților companiei, actualul Duster a fost comercializat în peste un milion de exemplare, în ultimii șapte ani.

Modelul prezentat marți reinterpretează codurile estetice ale predecesorului său și vine cu o nouă nuanță de caroserie, Orange Atacama.

De asemenea, vine cu o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate, scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale, scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație etc.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net