Nouă persoane suspectate că vindeau cannabis, cocaină şi substanţe psihoactive, cercetate de DIICOT Târgu Mureş

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Nouă persoane suspectate că vindeau cannabis, cocaină şi substanţe cu efect psihoactiv în judeţele Mureş, Sibiu şi Cluj au fost reţinute de DIICOT Târgu Mureş, în urma unor percheziţii. Şapte dintre acestea au fost prezentate instanţei pentru arestare preventivă.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore 9 persoane, pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"În fapt s-a reţinut că inculpaţii au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive pe raza judeţelor Mureş, Sibiu şi Cluj", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi de DIICOT.

Astfel, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu-Mureş au efectuat, miercuri, în două dosare penale, 16 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost identificate diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, cannabis şi cocaină.

Joi, şapte inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar faţă de alţi doi s-a dispus măsura controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de jandarmi ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net