Noua modă: flori pentru bărbați. Pe 21 mai,1,8 milioane de români sărbătoresc Sfinții Constantin și Elena

Ultima actualizare:

    Și femeile le fac cadou flori bărbaților, deși unii sunt, deocamdată, reticenți
Și femeile le fac cadou flori bărbaților, deși unii sunt, deocamdată, reticenți

Și băieții plâng câteodată și, mai nou, primesc flori. Specialiștii din domeniu spun că este un cadou care-i bucură chiar și pe cei mai duri dintre bărbați. Dar, atenție! Există anumite flori care li se potrivesc. Așa că, doamnelor, consultați oferta, pentru că în doar două zile aveți ocazia să-i surprindeți cu un buchet. Pe 21 mai, sărbătorim Sfinții Constantin și Elena.

Dăruim sau nu flori bărbaților? Este o întrebare pe care ne-o punem la fiecare aniversare sau onomastică. Iată că a venit și răspunsul mult așteptat.

Belgienii, francezii sau americanii ar răspunde că da, la ei deja este o tradiție și, din fericire, și în țara noastră încep să dispară preconcepțiile legate de acest subiect.

Iar motivele pentru care le putem dărui flori și lor sunt aceleași ca și în cazul femeilor. Florile sunt un mod prin care transmiți cuiva iubirea, aprecierea, respectul, prin care mulțumești sau prin care feliciți.

Floriștii români sunt de părere că un buchet de flori merge perfect cu un accesoriu masculin sau cu o sticlă de șampanie. Dar că trebuie să avem grijă ce aranjament alegem.

 

Floristul Alina Neacșa ne arată orhideea Vanda cu rădăcină
Floristul Alina Neacșa ne arată orhideea Vanda cu rădăcină

”Orhideea Vanda este o floare foarte potrivită pentru a fi dăruită unui barbat. De ce este? Pentru că este o floare deosebită, disponibilă într-o paletă foarte mare de culori. Însă ceea ce o face tocmai pe ea foarte potrivită este pentru că o putem găsi în culori foarte închise, bărbătești, pentru că nu necesită mentenanță și rezistă foarte mult. Poate înfrumuseța și poate da un aer foarte proaspăt unui birou. Avem foarte multe cereri și o vindem foarte bine în varianta cu radăcină. Orhideea Vanda rezistă câteva luni, iar planta, în sine, continuă să trăiască și după ce florile dispar. Se poate păstra într-un vas de sticlă transparent și înalt. O altă super floare care este acum în sezon și în trend pentru bărbați este bujorul. Dar nu orice bujor, ci unul nonconformist: albastru, gri, kaki sau brownie. Ei sunt disponibili pe www.floricufitze.com”, ne explică celebrul florist Alina Neacșa, singurul, de altfel, care deține un trandafir ce-i poartă numele: Alina Perfumella. 

Mihai Morar este una dintre vedetele masculine care primește flori cadou
Mihai Morar este una dintre vedetele masculine care primește flori cadou

”Când mă trezesc să alerg pe nori și-n toată casa miroase a bujori”, a postat Mihai Morar pe Instagram, care a primit bujori albi de la Alina.

Trandafirii Constance, pentru Constanța și Constantina

În cazul doamnelor, buchetul perfect pentru aniversarea numelor de Sfinții Constantin și Elena poate fi parfumatul trandafir Constance. Mai ales dacă pe sărbătorită o cheamă Constanța.

Așa arată trandafirul Constance
Așa arată trandafirul Constance

Oferta acestei flori este limitată și nu se găsește în orice florărie, însă, în mediul virtual o poți comanda de aici www.parfumflowercompany.com/assortment/david-austin-wedding-rose-constance.

Crește în fermele din Kenia, la înălțimi înalte, unde temperaturile sunt mereu blânde. Tocmai de aceea, mirosul face diferența.

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena

Aproximativ 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica pe 21 mai, potrivit celor de la Evidența Populației.

Cele mai multe sunt femei cu numele Elena, Ileana, Lenuţa, Constanţa, Constantina, Leana şi Nuţi. Majoritatea bărbaţilor se numesc Constantin, în timp ce alţii poartă numele Costel, Costică, Costin, Costinel, Costi şi Costeluş.

Bujorii gri, kaki, maro sau albaștrii sunt perfecți pentru bărbați
Bujorii gri, kaki, maro sau albaștrii sunt perfecți pentru bărbați
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net