Nouă firme se bat pentru Lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva. Contractul este de peste 1,4 miliarde de lei

Ultima actualizare:

    Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva se află în circulație din decembrie 2019
Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva se află în circulație din decembrie 2019

Veste bună pentru șoferi! Ieri, 10 mai, au fost depuse ofertele pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție la Lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva. Contractul este de peste 1,4 miliarde de lei.

Lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva se întinde pe 9,13 kilometri, între km 27 și 56, din care 2,13 km sunt de tunel.

Termenul de finalizare prevăzut este 10 luni proiectare și 28 de luni execuție, conform factorilor de evaluare din Documentația de Atribuire, iar contractul se ridică la 1,4 miliarde de lei, bani europeni. Ieri au fost depuse ofertele și s-au înscris nouă firme.

Este vorba despre Aktor (Grecia), Asocierea Alsim Alarko-Makyol (Turcia), Asocierea FCC Construccion-Gulermak Agir (Spania-Turcia), Asocierea Impresa Pizzarotti- Retter Project (Italia-România); Asocierea Terna-Intracom (Grecia), Kolin Insaat Turizm Sanay Ve Ticaret (Turcia), Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret-Cengiz Insaat Sanayive (Turcia), Asocierea Rizzani de Eccher-Ozgun Insaat (Italia-Turcia) și Strabag (România).

Din nouă ofertanți vor rămâne cinci-șase în cursa pentru lotul 2 din Lugoj-Deva 

”Comisia de Evaluare va analiza candidaturile în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice. Prezenta procedură este de tipul licitație restrânsă, iar din cei nouă candidați Autoritatea Contractantă va selecta un număr de minimum cinci – maximum șase care vor depune oferte Tehnice și Financiare în etapa a II-a a procedurii de achizitie publică”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de 1.363.135.841,00 Lei fără TVA. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea, execuția și finalizarea lucrărilor pentru Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D.

Lotul 2 din Autostrada Lugoj-Deva va avea tunel pe fiecare sens

Conform condițiilor din Acordului de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2 în contexul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net