Nou mesaj de vreme severă. Se întorc vijeliile

prognoze_meteo_vremea_in_romania.jpg

Meteorologii ANM anunță vijelii în următoarele trei zile
Se strică vremea. Meteorologii ANM anunță vijelii în următoarele trei zile
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Se strică vremea! Meteorologii ANM au emis o informare de vreme severă, de miercuri, 14 august, până vineri, 16 august. Sunt prognozate ploi torențiale în averse, fulgere, și grindină.

Meteorologii ANM au emis un nou mesaj de vreme severă. După o perioadă de caniculă, cu temperaturi de peste 35 de grade măsurate la umbră, vor urma ploi în averse și temperaturi de 25 – 28 de grade. De vină este un val de aer rece care ajunge în țara noastră din nordul continentului și se ”ciocnește” cu cel de aer fierbinte aflat în țara noastră.

Nou mesaj de vreme severă. Se întorc vijeliile

Meteorologii ANM vă informează că de miercuri, 14 august, de la ora 9.00, până vineri, 16 august, la ora 9.00, se strică vremea.

”Vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi aria lor se va extinde treptat și în restul teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Pe parcursul zilei de miercuri (14 august), disconfortul termic și canicula vor persista în sudul, estul și centrul teritoriului”, transmite ANM.

Citește și

Cum se distrau românii la mare, în comunism. Imagini inedite din anii ʼ70 - ʼ80

Cum va fi vara 2019? Prognoză meteo pentru 3 luni

Loading...

Citește și