Notar din Valea Jiului, răpus de virusul ucigaș, la 49 de ani

Dramă în Hunedoara! Notarul Liviu Gherghin (49 de ani), din Valea Jiului, a murit în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cunoscut pentru acțiunile sale civice, notarul din Petroșani n-a putut fi salvat de medici.

În ultimele zile, familia sa lansase un apel public la cei care puteau dona plasmă. „Căutăm urgent donatori de sânge Grupa B III, Rh pozitiv! Vă rog să o faceţi cu menţiunea pentru Liviu Gherghin! Acesta se află internat la Spitalul de Pneumoftiziologie «Dr. Nicolae Rusdea» Baia Mare! Mulțumesc” - a fost apelul distribuit de sute de oameni pe reţelele sociale.

„Sute de oameni care au sărit în sprijinul lui Liviu Gherghin”, a scris un apropiat, Tiberiu Vințan, jurnalist la ziarulexclusiv.ro. „Din nefericire, toată această mobilizare nu l-a putut ajuta pe Liviu Gherghin să rămână alături de comunitatea pe care a iubit-o şi a slujit-o cu responsabilitate și cu generozitate. Ne-a părăsit vineri, 30 octombrie 2020, într-un spital din nordul ţării, unde se mai găsise  un loc la Terapie Intensivă”, a adăugat ziaristul.  

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1