Nora lui Măgureanu i-a reclamat la DNA pe Crin Antonescu și Mugur Isărescu

alina-petre-nora-magureanu.jpg

Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu
FOTO: Arhiva personală

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu face denunţuri pe bandă rulantă la DNA. Alina Măgureanu susţine că are informaţii despre infracţiuni de corupţie comise de persoane extrem de importante, printre care Crin Antonescu, Mugur Isărescu, Elan Schwartzenberg.

Denunțul depus luni (14 martie) la DNA, semnat de către Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, împreună cu Florin Mihai Ghiulbenghian, vizează ”infracțiuni extrem de grave comise de mai mulți cetățeni români în ultimii 10 ani”, potrivit unui comunicat de presă al celor doi, citat de Digi24.

Aceasta a formulat patru denunţuri referitoare la fapte despre care are cunoştinţă din perioada în care era soţia fiului lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI.

"Am participat şi am fost martor ocular la nişte evenimente, fapte, care am eu suspiciunea că ar constitui fapte de corupţie. Mă simt obligată să fac acest lucru, în primul rând faţă de oamenii din această ţarp. ai departe las la latitudinea procurorilor să decidă. Eu am mare încredere într-o schimbare", a declarat Alina Măgureanu la ieşirea de la DNA, conform România Tv.

Aceasta a mers însoţită de un avocat, care a explicat că denunţul împotriva lui Crin Antonescu vizează mai multe fapte de corupţie şi asimilate corupţiei, comise atât de el, cât şi de soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean: "Fals în declaraţile de avere, uz de fals, declaraţii false în înscrisuri private, trafic de influenţă, inclusiv el, cât şi Adina (Vălean, n.r.). Traficul de influenţă s-a făcut atât la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cât şi la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucureşti. Avem şi probe: acte, înscrisuri, documente şi martori", a explicat avocatul Alinei Măgureanu.

Lista celor împotriva cărora au fost depuse plângeri îi mai include pe Dragoș Dobrescu, om de afaceri cu interese în afacerile imobiliare, Elan Schwartzenberg, om de afaceri plecat din România, fost soț al Mihaelei Rădulescu, Carmen Daniela Dan, prefect al județului Teleorman, Mihai Gheorghe prim-procuror, și Elena Brândușa Gheorghe, judecător. Lista îl mai include și pe primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoieru. Lista este deschisă de Crin Antonescu ”fost președinte interimar al României”, după cum menționează cei doi și de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

În cursul următoarelor săptămâni vor fi depuse noi plângeri penale privind fapte ale celor reclamați la DNA dar și ale altor persoane, afirmă cei doi. Comunicatul de presă remis de Alina Măgureanu și Ghiulbenghian poartă antetul EurHONEST, Fundația pentru Bună Guvernanță și Preîntâmpinarea Corupției, un ONG al cărei președinte condus de Ghiulbenghian. Acesta este mason, om de afaceri deținător al rețelei de case de schimb valutar Edmond, dar și revoluționar.

Loading...
 
 

Citește și

  • cine este nora lui virgil magureanu

    Alina Măgureanu, acum Petre, după divorțul de fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu, a detonat bomba! În urmă cu două zile a depus plângere la DNA împotriva fostului ei socru, dar și la Poliția Sectorului 1, reclamând că i-a fost furată mașina din parcare. A fost numai începutul furtunii, pentru că seara, în platoul unei televiziuni de știri, femeia de 40 de ani a făcut dezvăluiri șocante și acuzații de violență domestică. Cum totul s-a întâmplat din senin, e firesc să ne întrebăm cine este nora lui Virgil Măgureanu.

  • virgil magureanu nora alina plangere

    Alina Măgureanu, nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu, s-a prezentat, luni, la sediul DNA, informează Agerpres. Ea a declarat că a venit să depună o plângere penală împotriva acestuia.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 491081611


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1