Nopţi "electrice" la Untold. I-au prins zorii pe stadion!

Ultima actualizare:

    Armin Van Buuren a făcut un show memorabil în faţa fanilor dezlănţuiţiFoto: Untold
Armin Van Buuren a făcut un show memorabil în faţa fanilor dezlănţuiţiFoto: Untold

Nu mai puţin de 300.000 de fani au aplaudat, au dansat şi s-au extaziat pe ritmurile muzicii electronice, de vineri până ieri, la festivalul Untold, găzduit de “Cluj Arena”. Momentul culminant a fost oferit de Armin van Buuren, faimosul DJ olandez care i-a adus în transă pe cei 80.000 de fani prezenţi sâmbătă noapte pe stadion.

Clujul a devenit din nou capitala europeană a muzicii electronice, iar fanii din România şi din străinătate au luat cu asalt oraşul din inima Ardealului. Concertele nebune au făcut din noapte zi, iar muzicienii prezenţi, printre care Faithless, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike ori David Guetta, au încins la maximum atmosfera de pe „Cluj Arena”. Momentul culminant la celor trei nopţi “electrice” a fost show-ul fantastic oferit sâmbătă noapte de Armin van Buuren. Faimosul DJ olandez a urcat pe scena Untold la ora 2.30 dimineaţa şi a plecat în jurul orei 7.00, după patru ore în care cei 80.000 de spectatori au fost în delir. “Anul trecut, Untold a fost una dintre cele mai bune petreceri ale anului pentru mine. Credeţi că putem să o depăşim în seara asta?”, a strigat cel mai popular DJ din lume la începutul show-ului, în uralele fanilor.

Neamţul Nicklas s-a delectat cu bunătăţi din Ardeal
Neamţul Nicklas s-a delectat cu bunătăţi din Ardeal

Aproape de ora 6.00, Armin li s-a confesat tinerilor care încă mai dansau, înconjuraţi de efecte vizuale spectaculoase: „Am ajuns târziu la Cluj, din Helsinki, dar nu mă aşteptam să fiu pe scenă timp de patru ore. Petrecerea nu o fac DJ-ii. O faceţi voi, publicul!”.

Un apartament cu trei camere, 5.000 de lei pentru trei zile!

Dar ce n-au făcut fanii pentru a-i vedea pe Armin Van Buuren şi pe Tiesto! Locurile de cazare la hotelurile şi pensiunile din Cluj-Napoca au fost ocupate în totalitate pe perioada festivalului (4 - 7 august), deşi preţurile au crescut chiar şi cu 400%. O cameră single la un hotel de patru stele a costat, în perioada 4-7 august, 2.259 de lei. În perioada 4 – 7 septembrie, de pildă, acelaşi hotel închiriază o cameră single cu numai 559 de lei

Fanii neprevăzători au avut la îndemână doar varianta cazării la localnici. Mulţi dintre clujeni au plecat din oraş, oferind apartamentele spre închiriere. Localnicii au cerut şi 5.000 de lei pentru trei nopţi, în cazul apartamentelor cu trei camere situate în zona centrală, dar preţul a urcat la 3.000 de euro, în cazul locuinţelor cu trei camere şi jacuzzi, conform site-ului olx.ro.

Străinii şi-au luat certificat de transilvănean

Tineri din România şi din străinătate s-au distrat pe cinste timp de trei zile
Tineri din România şi din străinătate s-au distrat pe cinste timp de trei zile

Una dintre provocările organizatorilor Untold 2016 putea fi întâlnită pe o alee din Parcul Central: „Became transylvanian în 5 minutes!“/„Cum să fii transilvănean în 5 minute“. Organizatorii festivalului au gândit un colţ românesc unde s-au găsit bucate tradiţionale, specifice Ardealului, şi muzică populară. Cei care au trecut cele trei probe au primit un certificat de transilvănean şi au imortalizat momentul lângă o căpiţă de fân.Prima probă a început cu o gustare: pită cu slană, ceapă şi caş, aşezate pe un suport din lemn, tradiţional. De la britanici, francezi, marocani, chinezi, norvegieni până la români, toţi au încercat bunătăţile, plus o duşcă de palincă. A doua probă a constat în ascultarea la căşti a cântecului „Nu-i român ca ardeleanul“. A treia probă a fost cea a graiului ardelenesc, unde străinii s-au amuzat teribil încercând să reproducă vorbele unui voluntar clujean.

Vezi video pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net