În noiembrie faceţi sex "pe îndelete". Sfaturi pentru o viaţă amoroasă nemaipomenită

Ultima actualizare:

    6 sfaturi pentru o viaţă amoroasă perfectă toamnaFoto: Shutterstock
6 sfaturi pentru o viaţă amoroasă perfectă toamnaFoto: Shutterstock

Zilele mohorâte de toamnă ne fac să ne acoperim cu pătura cât mai sus. Însă, sub pătură, se pot face multe lucruri pentru a avea parte de un anotimp cât mai fierbinte. Acestea sunt şase sfaturi pentru o viaţă amoroasă nemaipomenită, conform specialiştilor citaţi de „Bild”.

Cercetătorii americani au descoperit că bărbaţii secretă mai mult testosteron (hormon care ne întăreşte poftele sexuale-n.r.) toamna, iar femeile mai mult estrogen, care le creşte simţitor pofta de a face nebunii.  

Luaţi-o încet. După lunile de vară pline de activitate se întorc lunile de linişte şi de odihnă. Relaxarea joacă acum un rol important. Acest lucru se aplică şi la partida de sex. În loc să practicaţi poziţii sălbatice desprinse din Kamasutra, este indicat sexul pe îndelete. Începeţi prin a descoperi încet fiecare bucăţică a partenerului de viaţă şi nu vă grăbiţi deloc.

Achiziţionaţi-vă jucărioare sexuale noi. Toamna este perioada în care companiile de gen îşi prezintă cele mai noi modele de jucării sexuale. Un prilej în plus pentru a cumpăra nişte jucării noi pentru a condimenta puţin viaţa amoroasă.

Jocurile de rol. În 31 octombrie este sărbătoarea de Halloween. Un motiv în plus pentru a practica jocuri murdare de roluri. Îmbrăcaţi-vă într-un costum sexy de latex sau într-un costum provocator.

Stare de bine prin gesturi sexy. O baie de spumă, un masaj reciproc sau mersul la saună cu partenerul de viaţă vă conferă o adevărată stare de bine

Mâncărurile condimentate. Dacă afară este rece şi urât atunci avem nevoie de ceva fierbinte în stomac. Să găteşti împreună cu persoana iubită nu numai că este plăcut, dar deschide şi pofta de sex, mai ales dacă folosim condimente cu efect afrodisiac precum scorţişoara sau chili. Indiferent de cât de urâtă va fi vremea, o viaţă amoroasă împlinită nu îi dă nici o şansă depresiei de toamnă.

Un număr de striptease.


    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vara nu prea are sens să facem un număr fierbinte de striptease deoarece suntem îmbrăcaţi subţire. Toamna, pe de altă parte, când avem mai multe straturi de haine, merită să ne surprindem partenerul de viaţă cu un striptease incendiar.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net