Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul şefului LPF

mario-iorgulescu.jpg

Mario Iorgulescu, călăul lui Dani Vicol
Mario Iorgulescu, călăul lui Dani Vicol

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, a început să dea semne de îmbunătăţire. Este încă internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală, iar medicii spun că evoluează pozitiv. Îşi menţin însă rezervele în anticiparea pe termen lung.

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, tânărul care, duminică dimineaţa, în jurul orei 04.00 a provocat un accident grav în urma căruia a murit un alt tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, este cu cel puţin 15 % mai bună faţă de cea prezentată în urmă cu două zile de reprezentanţii Spitalului Elias.

Conform unui comunicat de presă, transmis de unitatea medicală, „contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea

parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie”.

De asemenea, leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare, iar anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile

intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă.

„Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”, mai transmit medicii de la Elias.

În urmă cu două zile, medicii prezentau o situaţie extrem de gravă.  „Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”, se arată într-un comunicat de presă transmit anterior.

Conform rapoartelor INML, Mario Iorgulescu ar fi consumat droguri şi alcool înainte să se urce la volan.

Dani Vicol, tânărul ucis în accident, a fost înmormântat, ieri, în localitatea natală, Rudeni. El a fost condus pe ultimul drum de zeci de persoane.

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Un accident teribil a avut loc în dimineața zilei de 8 septembrie, în care un tânăr în vârstă de 25 de ani și-a pierdut viața. Anchetatorii au stabilit că Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România, a provocat un accident noaptea trecută, pe Șoseaua Chitila și a omorât un tânăr aflat într-o altă mașină, după ce autoturismele lor s-au ciocnit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1