Noi dezvăluiri despre culisele sinuciderii criminalului de la Oradea

dalia-collage-1024x6141-340x255.jpg

Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită
Citeste tot despre: 

Apartamentul în care stătea criminalul Adrian Hladii a fost vizitat de mai multe ori de anchetatori dar nu au dat de suspect. La un moment, au fost întâmpinați chiar de soția acestuia, întoarsă din Italia. Polițiștii au continuat însă supravegherea apartamentului și într-o zi l-au zărit intrând în imobil, dezvăluie ebihoreanul.ro. Când s-a trezit cu mascații la ușă, Hladii și-a dat seama că nu mai are nici o șansă și s-a aruncat de la etajul 4 în gol.

După ultima vizită, polițiștii au lăsat de înțeles că nu se vor mai întoarce și au transmis acest lucru nevestei lui Hladii. Femeia a declarat că nu locuiește în casă și a anunțat că stă în altă parte. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă întoarcerea criminalului acasă s-a datorat asigurărilor primite de la nevastă sau totul a fost doar o coincidență.

Cert este că agenții care supravegheau imobilul au dat alarma când l-au văzut și a fost chemată soția. Împreună cu ea, mascații IPJ Bihor au încercat să intre în casă dar criminalul a cedat psihic și a hotărât că este mai bine mort decât la pușcărie.

Adrian Hladii avea instalată în casă o cameră de luat vederi pe care o instalase cu mult timp inainte de crimă si care era indreptată spre intrarea în bloc și spre parcarea unde își ținea masina.

Hladii nu avea antecedente penale și fusese cercetat de polițiști o singură dată, în 2006. Atunci a fost judecat într-un caz de furt, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

loading...
Loading...

Citește și

  • La 27 de ore de la crima de la Oradea, suspectul Adrian Hladii nu a fost încă prins iar suspiciunile sunt că a părăsit țara. Ancheta a fost preluată de ofițeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română. Adrian Hladii de 38 de ani este acuzat că a ucis o tânără de 24 de ani şi că a rănit un alt bărbat, amândoi prin împușcare cu un pistol care nu a fost încă găsit relatează news.ro