Noi dezvăluiri despre culisele sinuciderii criminalului de la Oradea

Ultima actualizare:

    Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită
Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită

Apartamentul în care stătea criminalul Adrian Hladii a fost vizitat de mai multe ori de anchetatori dar nu au dat de suspect. La un moment, au fost întâmpinați chiar de soția acestuia, întoarsă din Italia. Polițiștii au continuat însă supravegherea apartamentului și într-o zi l-au zărit intrând în imobil, dezvăluie ebihoreanul.ro. Când s-a trezit cu mascații la ușă, Hladii și-a dat seama că nu mai are nici o șansă și s-a aruncat de la etajul 4 în gol.

După ultima vizită, polițiștii au lăsat de înțeles că nu se vor mai întoarce și au transmis acest lucru nevestei lui Hladii. Femeia a declarat că nu locuiește în casă și a anunțat că stă în altă parte. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă întoarcerea criminalului acasă s-a datorat asigurărilor primite de la nevastă sau totul a fost doar o coincidență.

Cert este că agenții care supravegheau imobilul au dat alarma când l-au văzut și a fost chemată soția. Împreună cu ea, mascații IPJ Bihor au încercat să intre în casă dar criminalul a cedat psihic și a hotărât că este mai bine mort decât la pușcărie.

Adrian Hladii avea instalată în casă o cameră de luat vederi pe care o instalase cu mult timp inainte de crimă si care era indreptată spre intrarea în bloc și spre parcarea unde își ținea masina.

Hladii nu avea antecedente penale și fusese cercetat de polițiști o singură dată, în 2006. Atunci a fost judecat într-un caz de furt, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net